Amsterdam Amstel & Jordaan

Welcome at bbb health boutique. bbb is een holistic gym voor vrouwen, een sportschool met aandacht voor body, food én mind. Uniek bij bbb zijn de workouts in de hot cabin; een veilige en persoonlijke manier om aan je lichaam te werken. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, stimuleert de vetverbranding en heeft een reinigende werking. Boven alles is het heerlijk ontspannend!

  • Individuele begeleiding en aandacht gericht op jou als vrouw: doordat we sporten in kleine groepen, is onze aandacht gericht op jou. Je wordt persoonlijk begeleid in onze sportschool waar een huiselijke sfeer is.
  • Warmtecabine oefeningen: bij ons ervaar je unieke workouts die je in een warmtecabine doet. Deze training duurt niet lang, maar is zeer effectief: in 30 minuten doe je je hele workout. We geven yoga, pilates, HIIT en bbb lessen in de hot cabin. Hiernaast bieden wij ook zaallessen, buiten workouts en online lessen.
  • Onze sportschool is holistisch: bij ons staat niet alleen het lichaam centraal, maar ook je mind, voeding en leefstijl.

"Fijne gym voor vrouwen, zowel jonger als ouder. De sfeer is ontspannen en persoonlijk. Het aanbod in klasjes is heel divers maar het meest bijzondere en unieke aan deze sportclub is het trainen in de warmtecabines. Je lichaam krijgt echt weer vorm dankzij dit concept, echt uniek. Zeer professionele coaches."

- Karin

Ja, ik wil me graag aanmelden voor de summer sessions >> 10 sessions voor 149 euro in plaats van 220 euro.

Met de 10 summer sessions kun je alle groepslessen in de zaal en cabine volgen bij bbb. In de cabine onder andere bbb30, hot HIIT & hot Pilates en in de zaal verschillende soorten yoga lessen, TRX & barre. Ook kan je gebruik maken van metingen, food-, en lifestyle coaching.
Naam(Required)
DD slash MM slash YYYY
Instemming(Required)

De voordelen van sporten bij bbb health boutique:

  • Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt worden, zwanger bent, in de overgang zit of gericht wilt sporten in een fijne omgeving, wij coachen je.
  • Je start met je personal workout en plant je coaching. Samen met je coach ontdek je welke routine past bij jou om een een gezonder & gelukkiger leven te leiden.
  • Je boost je geluk, energielevel en motivatie.
  • We bieden lessen om te werken aan kracht, conditie en balans, zodat jij jouw lichaam kan geven wat het nodig heeft.
  • Een hot cabin workout duurt maar 30 minuten.
  • Trainen in warmte verbetert de doorbloeding van de spieren, vermindert stijfheid en verhoogt de vetverbranding.
  • Je sport in een fijne en veilige omgeving alleen voor vrouwen.
Book a free trial