Summer sessions

Ken je de summer sessions? Om fit en gezond de zomer door te komen, hebben we een mooi aanbod voor je. Tien lessen met body, food & lifestyle coaching met zomer korting. Start nu met een gezondere leefstijl en haal je doelen bij bbb health boutique.

Bij bbb health boutique train je op maat en krijg je leefstijlcoaching. Zo kan je gericht aan doelen werken. We starten met een uitgebreide vragenlijst om jouw eerste stappen te bepalen naar een gezonder en fitter lichaam. Dus heb je lichamelijke klachten, wil je shapen, fitter of energieker worden? Wij coachen je.

Meld je hieronder aan voor de eerste les (dit is een proefles met intake) bij de boutique waar je het vaakst denkt te komen (Amstel, Jordaan of Utrecht). Je bent sowieso bij allebei de boutiques welkom. Zet in het tekstveldje, summer sessions.

 

Fijne gym voor vrouwen, zowel jonger als ouder. De sfeer is ontspannen en persoonlijk. Het aanbod in klasjes is heel divers maar het meest bijzondere en unieke aan deze sportclub is het trainen in de warmtecabines. Je lichaam krijgt echt weer vorm dankzij dit concept, echt uniek. Zeer professionele coaches.'

- Karin van den Heuvel

De voordelen van sporten bij bbb health boutique:

Voordelen bbb workouts & coaching

  • Trainen in warmte stimuleert de verbranding & doorbloeding én het geeft een diepe ontspanning.
  • Je krijgt een holistisch advies en sportplan op maat. Samen met je coach ontdek je welke routine past bij jou om een een gezonder & gelukkiger leven te leiden.
  • Je boost je geluk, energielevel en motivatie.
  • We bieden lessen om te werken aan kracht, conditie en balans, zodat jij jouw lichaam kan geven wat het nodig heeft.
  • Je sport in een fijne en veilige omgeving alleen voor vrouwen.
  • Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt worden, zwanger bent, in de overgang zit of gericht wilt trainen in een fijne omgeving, wij coachen je.
Boek een proefles