coachingsdagboek

doorbreek patronen

Gebruik je wel eens een coachingsdagboek? Als je eenmaal weet welke stappen je gaat nemen, weet dan dat terugval, uitstel en weerstand horen bij gedragsverandering. Zonder stagnatie is gedragsverandering onmogelijk. Wees dus niet getreurd, maar zie het als een gelegenheid om patronen te doorbreken.

Gebruik antwoorden op de vragen in dit coachingsdagboekje als handvat om te sparren met een coach.

De antwoorden op deze vragen kunnen je weer op weg helpen in je proces. Plan een afspraak in met één van de bbb-coaches voor een ‘10 minuten leefstijlcoaching’. Daarin bespreek je je stagnatie en doelen en maak je samen nieuwe afspraken om in beweging te komen.

Vragen dagboekje

  1. Wat wil je bereiken? Wat zijn je doelen op het gebied van gewicht, leefstijl, gezondheid en gedrag?
  2. Waar loop je tegen aan met het bereiken van je doelstellingen? Waar wringt de schoen? Wat staat in de weg om je doelstellingen te bereiken?
  3. Welke oplossingen kun je bedenken om dit te verbeteren? Wat zou je kunnen doen om de belemmeringen te omzeilen? Wat heb je nodig om je doelen te bereiken?
  4. Hoe is het je eerder gelukt om doelen op dit gebied te bereiken? Wat deed je toen anders? Zou dat nu weer een methode kunnen zijn?
  5. Waar ga je concreet mee aan de slag?

Podcast

Wil je meer weten over gezondheid en een holistische leefwijze? Wij hebben een mooie podcast over uiteenlopende onderwerpen. Klik hier om naar onze podcasts te luisteren op Spotify.