vitamines & mineralen

onmisbaar in jouw healthy journey

Met onze holistische benadering hebben we goed gekeken naar wat vrouwen nodig hebben. Met zorg en aandacht hebben we in samenwerking met Erica de beste vitamines & mineralen uitgezocht. We hebben gekozen voor drie soorten die onmisbaar zijn voor jou als vrouw: Female support, Magnesium Citraat en  Vitamine D3. Naast dat we rekening hebben gehouden met jouw gezondheid, hebben we ook gekeken naar de gezondheid van de planeet.

Over onze suppletie

  • Plantaardig, geschikt voor vegetariërs en veganisten.
  • Van hoogwaardige kwaliteit waarbij is gewerkt met de hoogste standaarden.
  • Alle ingrediënten zijn duurzaam, natuurlijk en biologisch.
  • Fijne, donkere glazen potten. Donker glas laat vrijwel geen licht of lucht door & is recyclebaar. Ook heeft glas geen interactie met de supplementen, zoals bij plastic verpakking vaak wel gebeurt.

Female support

Deze capsules geven een heerlijke support voor vrouwen in bepaalde periodes. Het is een fijne combinatie van vitaminen en kruiden die onder meer helpen bij wisselende stemmingen tijdens de menstruatiecyclus en de overgang.
Signalen: menstruatie- en/of overgangsklachten, stemmingswisselingen.
Foundation: bij de foundations mama, stay vital, be happy en be mindful is deze suppletie extra belangrijk.

Magnesium Citraat

Magnesium is een belangrijk mineraal waaraan veel mensen een tekort hebben. Het draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en een normale werking van de spieren. Magnesium is belangrijk voor sporters en mensen met een druk leven.
Signalen: moe, stress, spierspanning, spierkrampen, slecht slapen, lusteloos.
Foundation: bij de foundations stay vital, be mindful en be happy is deze suppletie extra belangrijk.

Vitamine D3

De meeste vitamine D in ons lichaam wordt aangemaakt via zonlicht. De zonnevitamine kan gebruikt worden voor het behoud van sterke botten en tanden en is goed voor de weerstand en het behoud van de spierfuncties. Vooral in de winter erg belangrijk voor meer energie.
Signalen: weinig zonlicht, botontkalking, spierkrampen, weinig energie, lage weerstand.
Foundation: alle foundations!

Podcast

Wil je meer weten over gezondheid en een holistische leefwijze? Wij hebben een mooie podcast over uiteenlopende onderwerpen. Klik hier om naar onze podcasts te luisteren op Spotify.