Sportschool voor vrouwen

We zijn een vrouwen sportschool met coaching waar je gericht kan werken aan je gezondheid én een healthy mindset. We bieden yoga, Pilates, HIIT, TRX en food- & lifestylecoaching. Uniek bij bbb zijn de workouts in warmte. Effectieve 30 minute Pilates, HIIT, yoga en power workouts in onze hot cabin. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, is fijn voor de spieren en heeft een reinigende werking. Boven alles is het heerlijk ontspannend!

Waarom een vrouwen sportschool met aandacht voor body, food & mind?

Regelmatig sporten en gezonde voeding zorgt voor een heldere geest en meer geluksgevoelens. Andersom zorgt een positieve levenshouding automatisch voor een actiever bestaan, een gezonder eetpatroon en meer lichaamsbeweging. Ofwel: alles is verbonden. Daarom kijken we bij bbb health boutique naar het hele plaatje.

Body

Ieder lichaam is anders en daarom krijgt iedereen bij bbb een persoonlijk sportprogramma. Zo kan je je richten op bepaalde zones (bijvoorbeeld buik & taille of benen & billen), maar ook variëren we in intensiteit en gewicht van je workout. bbb biedt betaalbare personal training voor iedere vrouw in iedere fase van haar leven. We meten je lichaam regelmatig om te kijken of je je doelen behaald en passen indien nodig je workouts aan.

Food

Ook kijken we uitgebreid naar je eetgewoontes. Na het invullen van een eetdagboekje krijg je persoonlijk advies, passend bij jouw wensen. Het kan zijn dat je wilt afvallen. Maar ook sterker worden, meer energie krijgen of het verminderen van bijvoorbeeld darmklachten kunnen doelen zijn. We zetten kleine stapjes richting gezondere voeding die passen bij jou. Bovendien hebben we een breed scala aan foodtools die je op weg helpen. Als vrouwen sportschool gelooft bbb niet in één visie op voeding, daarom hebben we heel veel verschillende voedingsprogramma’s. Geen ingewikkelde diëten, maar fijne gezonde voeding voor jou op maat.

Mind

Naast body & food advies, geven we aandacht aan de mind. Want al sport je regelmatig en eet je gezond, met veel stress, een negatieve stemming of een slechte nachtrust zit je nog steeds niet lekker in je vel. Onze mindtools reiken handvatten aan om stress te reduceren, beter te slapen of je stemming te verbeteren.

Boek een proefles