bbb Den Bosch

bbb health boutique Den Bosch is een holistische sportschool voor iedere vrouw

bbb health boutique Den Bosch | Orthenstraat 290 | 088-6440073

Bij bbb Den Bosch zorgen we ervoor dat je steeds naar de gezondste versie van jezelf toewerkt en dat je blij bent met je lijf. Samen werken we aan plezier in sporten en de beste workout voor jou! Of je nu gericht wilt trainen, fitness wilt doen, in de overgang zit, wilt afvallen, lichamelijke klachten hebt, zwanger bent óf je fit(ter) wilt voelen; wij coachen je.

We zijn een holistische vrouwen sportschool en dat betekent dat we jou als vrouw coachen op het gebied van body, food en mind. Want naast de workouts in de hot cabin of zaal, bieden we ook body,- food- en lifestylecoaching en metingen aan.

Maak nu gratis kennis met onze werkwijze en boek een proefles. Tijdens een proefles krijg je een intake en kun je kort het trainen in warmte ervaren.

Boek hier je proefles!

Hot cabin workout

Uniek bij bbb is dat je sport in een hot cabin. Sporten in de hot cabin is kort en intensief; 30 minuten. Onze coachs van bbb Den Bosch zorgen ervoor dat je in dat halfuur het beste uit je zelf haalt. Bovendien is sporten bij bbb door de warmte en begeleiding heel veilig voor je lichaam, met weinig tot geen risico op blessures. Je kan zelf bepalen hoe warm het in jouw cabine wordt. De warmte in de cabine kan op maximaal 40 graden worden gezet.
In de hot cabin kan je jouw eigen programma doen of meedoen aan onze hot cabin groepslessen: bbb30hot hiitbalancehot cabin yoga en hot pilates. Naast workouts in de hot cabin bieden we verschillende groepslessen aan in de zaal en in de buitenlucht!

Bekijk hier het huidige lesrooster en openingstijden van de boutique. 

Voordelen sporten in warmte

  • Een warming-up is overbodig. In 30 minuten ben je klaar.
  • Het heeft een reinigende werking. Door de warmte transpireer je snel en raak je afvalstoffen kwijt.
  • Weinig tot geen risico’s op blessures, omdat de oefeningen liggend in warmte en onder begeleiding worden uitgevoerd.
  • Het stimuleert de vetverbranding. Je lichaam moet harder werken in de warmte, dus heb je sneller resultaat.
  • Warmte en beweging verbeteren de doorbloeding.
  • Veel vrouwen vinden liggend sporten in warmte ontspannend én heel erg fijn!

Workouts bij bbb Den Bosch

Uniek bij onze vrouwen sportschool in Den Bosch is de persoonlijke begeleiding, small group training en het sporten in onze hot cabin; een effectieve 30 minute workout in de warmte. Trainen in warmte versneld de vetverbranding en is heerlijk ontspannend. Ook bieden we yoga, Pilates, HIIT, kickboksen, fitness, workouts in de buitenlucht & personal training!

Persoonlijke aandacht

Bij ons is Den Bosch is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding in een fijne huiselijke sfeer. Bij de hot cabins is altijd een coach die kan helpen met de juiste uitvoering van de oefeningen. Daarnaast word je gemeten, gewogen en heb je regelmatig body-, food- en lifestylecoaching om gericht aan je doelen te werken.

Boek hier jouw kennismaking!

< Terug
Boek een proefles