bbb Haarlem

bbb health boutique Haarlem is een holistische sportschool voor iedere vrouw.

bbb health boutique Haarlem | Houtplein 37 | 088-6440023
✦✦✦

Bij bbb Haarlem zorgen we ervoor dat je steeds naar de gezondste versie van jezelf toewerkt en dat je blij bent met je lijf. Samen werken we aan plezier in sporten en de beste workout voor jou! Of je nu gericht wilt trainen, in de overgang zit, wilt afvallen, lichamelijke klachten hebt, zwanger bent óf je fit(ter) wilt voelen; wij coachen je.

We zijn een holistische sportschool en dat betekent dat we jou als vrouw coachen op het gebied van body, food en mind. Want naast de workouts in de hot cabin of zaal en bieden we food- en lifestylecoaching.

Bekijk hier onze tarieven. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar haarlem@bbbhealthboutique.nl.

Onze workouts

Uniek bij bbb is dat je sport in een hot cabin. Sporten in de hot cabin is kort en intensief; 30 minuten. Onze coaches van bbb Haarlem zorgen ervoor dat je in dat halfuur het beste uit je zelf haalt. Bovendien is sporten bij bbb door de warmte en begeleiding heel veilig voor je lichaam, met weinig tot geen risico op blessures. Je kan zelf bepalen hoe warm het in jouw cabine wordt. De warmte in de cabine kan op maximaal 40 graden worden gezet.

Voordelen sporten in warmte

  • Een warming-up is overbodig. In 30 minuten ben je klaar.
  • Het heeft een reinigende werking. Door de warmte transpireer je snel en raak je afvalstoffen kwijt.
  • Weinig tot geen risico’s op blessures, omdat de oefeningen liggend in warmte en onder begeleiding worden uitgevoerd.
  • Het stimuleert de vetverbranding. Je lichaam moet harder werken in de warmte, dus heb je sneller resultaat.
  • Warmte en beweging verbeteren de doorbloeding.
  • Veel vrouwen vinden liggend sporten in warmte ontspannend én heel erg fijn!

In de hot cabin kan je jouw eigen programma doen of meedoen aan onze hot cabin groepslessen: bbb30, hot HIIT, balance, hot cabin yoga en hot pilates. Naast workouts in de hot cabin bieden we verschillende groepslessen aan in de zaal en in de buitenlucht! Bekijk hier ons volledige rooster.

Aandacht & persoonlijke begeleiding

bbb health boutique Haarlem is geopend op 21 mei 2016 door Marlene Stiekema. In 2018 is haar tweelingzus Danielle Stiekema erbij gekomen. Bij de tweelingzussen staat het begeleiden van mensen om de beste versie van zichzelf te zijn en daarmee persoonlijke doelen te halen centraal. Een intrinsieke motivatie van Marlene en Danielle. Ze zijn namelijk sinds het begin van hun carrière bezig om omgevingen te creëren waar mensen zich prettig voelen. Marlene in de jeugdzorg en Danielle in de hospitality branch. Ze hebben elkaar wederom gevonden in bbb health boutique Haarlem.

Je bent welkom om te proberen of bbb health boutique Haarlem iets voor jou is. Een proefles kun je hier online inplannen. Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele en vriendelijke aanpak ervaren. Een proefles is gratis en duurt ongeveer drie kwartier. Wil je meteen lid worden? Dat kan ook! Schrijf je dan in bij tarieven & inschrijven.

< Terug
Boek een proefles