Pilates Rotterdam

Op zoek naar een klasje pilates in Rotterdam? Bij bbb bieden wij zowel pilates als hot pilates aan bij locatie Rotterdam. Een les is op meerdere manieren te volgen: in groepsverband in zaal, in een cabine (40 graden) en online.

Wat is het?

Pilates is bedacht door de Duitse Joseph. Hij werd geïnspireerd door yoga en ademhalingsoefeningen. Met een lesje pilates richt je je op het volgende: een reeks vloeiende grondoefeningen, waarbij de oefeningen vanuit je core, ook wel je kern, komen.

Voordelen (hot) pilates Rotterdam

Pilates zelf kent vele voordelen, zoals: het verbetert je lichaamshouding, je wordt flexibeler, je valt er van af en je core wordt sterker.

Ook hot pilates kent deze voordelen, maar ook andere voordelen. Je oefeningen doe je namelijk in de warmtecabine. Deze cabine warmt zich op tot 40 graden en je doet deze oefeningen individueel in een eigen cabine. Dit zorgt ervoor dat:

  • In ongeveer 30 minuten doe je je workout: de warmte zorgt ervoor dat je in een korte tijd effectief sport
  • Hot pilates in Rotterdam zorgt voor een snellere vetverbranding
  • Kans op een blessure is kleiner in een warmtecabine
  • Met pilates oefeningen in een warmtecabine, zorg je voor een betere doorbloeding
  • Hot pilates Rotterdam heeft een reinigende werking voor je lichaam

bbb health boutique Rotterdam

Bij bbb Rotterdam vinden we het belangrijk dat jij je als vrouw prettig voelt. Naast onze klasjes in de zaal, warmtecabines en onlinelessen, motiveren wij jou met onze boosts en challenges. Zo werk je in onze holistische sportschool niet alleen aan je lichaam, maar ook aan je mind en voedingspatroon.

Ontdek hot pilates of pilates in Rotterdam zelf, boek hier je gratis proefles of neem een kijkje in ons lesaanbod. Samen werken wij met jou bij bbb health boutique Rotterdam naar de beste versie van jezelf.

< Terug
Boek een proefles