Webapp voor lesjes en coaching

Wil je lesjes en coaching plannen? Installeer dan de webapp.

In onze app vind je naast de planning, fijne opties zoals een digitaal eetdagboekje, inzage in de uitkomsten van de foundation vragenlijst, food & mindtools, online workouts en heerlijke recepten. Alles wat je nodig hebt voor jouw healthy journey. De bbb health boutique app is een webapp, dus niet via de App Store maar via een url.

Vrouw sport voor de laptop met een bbb online programma. De holistische sportschool met coaching.

Heb je een proefles gevolgd? Of heb je je online ingeschreven?
Hieronder vind je de stappen om de webapp te activeren:

Stap 1
Vraag je wachtwoord aan.

Ga naar dit webadres om je nieuwe wachtwoord aan te maken: mijnbbb.bbbhealthboutique.nl en klik op de button ‘wachtwoord herstel’.

Stap 2
Kijk in je mail.

Nadat je je emailadres hebt ingevuld en verzonden, krijg je email en via de link in deze email kun je je wachtwoord aanmaken. Geen mail gehad? Kijk in je spam.

Stap 3
Inloggen op de webapp.

Log in met je inloggegevens (email-adres en wachtwoord) op mijnbbb.bbbhealthboutique.nl. Na deze inlog wordt de app opgestart en kun je de app gebruiken.

Stap 4
Icoon op je startscherm – app.

Als het inloggen is gelukt, kun je de app als icoon op het startscherm plaatsen van je telefoon door te klikken op ‘Zet op beginscherm’. Deze functie vind je op de meeste telefoons onder het vierkantje met het pijltje naar boven. Als het bbb-icoon op de startpagina staat, kun je de app vandaar opstarten. De eerste keer moet je inloggen. Daarna blijf je ingelogd en werkt het als iedere andere app.

Het gebruik van de app wijst zichzelf, tenminste dat is de bedoeling. Mocht het nog niet helemaal lukken of werkt er iets niet goed, mail dan naar info@bbbhealthboutique.nl, dan helpen we je.

Wordt fit en sterk bij bbb health boutique. De gym met aandacht voor body, food en mind.

 

 

< Terug
Boek een proefles