• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

haricots verts salade

 

Dit heb je nodig 

✦ 200 gram haricots verts
✦ 400 gram artisjokharten
✦ zwarte olijven
✦ 6 grote tomaten
✦ 2 eetlepels gesnipperde bieslook 
✦ 2 eetlepels olijfolie
✦ 2 eetlepels azijn
✦ 2 theelepels mosterd
✦ peper en zout

Zo maak je het 

Blancheer de haricots verts ongeveer 2 minuten in kokend water met zout. Snijd artisjokharten en tomaten in parten. Snipper de bieslook fijn. Spoel de haricots verts af met koud water en laat ze verder afkoelen. Schep in een kom de haricots verts, tomaten, zwarte olijven artisjokharten en bieslook door elkaar. Schep er een dressing van olijfolie, azijn, mosterd, peper en zout doorheen en garneer met bieslook.