Book your trial class here!

During a trial class you can experience our professional and friendly approach and how it feels to exercise in warmth.

Log in to your bbb account

Enter your personal details

Enter your personal details to create an account and manage your schedule.

Forgot your password?

Enter your e-mail address to reset your password

Please wait...

We are submitting the form, this can take a few seconds

Your trial has been booked

Below are the details of your trial booking

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

You can change or cancel your trial by logging in with your account details

Your login was successfull

You are being redirected to your account

Forgot your password?

An e-mail with intstructions has been sent to your e-mail address

Hoe jouw yoga practice kan bijdragen aan geluk

Geluk wordt voor een groot deel bepaald door acceptatie en zelfbewustzijn. Daarnaast dragen (zelf)liefde, dankbaarheid en een heldere geest sterk bij aan geluksgevoelens. Allemaal thema’s die voorbij komen in een yoga practice. Daarom nodigen we je bij deze duurzame gelukschallenge uit wat vaker op de yogamat te kruipen.

De enige reden waarom we ons soms ongelukkig voelen is het onvermogen om in het nu te zijn. We voelen ons namelijk alleen ongelukkig wanneer we niet kunnen accepteren hoe het nu is. De realiteit is neutraal; het weer is zoals het is, je baan is zoals het is, het leven is gewoon zoals het is. Het probleem begint pas als we ons verzetten tegen hoe de werkelijkheid is. Eigenlijk is niks een probleem.... totdat jij besluit dat er een probleem is.

Zelfbewustzijn en acceptatie

Door yoga ontwikkel je meer zelfbewustzijn en acceptatie. Bewustzijn van waar je staat in het leven (en in je practice). Alles is precies goed zoals het is. In het hier en nu, op dit moment. De yogamat wordt eigenlijk een metafoor voor je leven. Alles wat er op de mat gebeurt is genoeg. Je leert luisteren naar jezelf en te handelen naar je gevoel. Je doet dat wat kan en wat goed is voor jou. Je leert te vertrouwen op jezelf en te accepteren waar je bent. Zodra je van de mat af stapt, is het de kunst om dit mee te nemen.

Blijf verbinden

Probeer bij alle workouts te luisteren naar je lichaam en steeds te verbinden. Accepteer waar je bent en wat je kan, zonder oordeel. Blijf heel dicht bij jezelf en voel wat goed is voor jou. Doe wat minder herhalingen in de cabine om goed te verbinding te houden en mindful te trainen. Kracht leent zich goed voor mindful trainen, omdat je de oefeningen langzaam en gecontroleerd uitvoert.