• a
 • b
 • c
 • d
 • e
 • f
 • g
 • h
 • i
 • j
 • k
 • l
 • m
 • n
 • o
 • p
 • q
 • r
 • s
 • t
 • u
 • v
 • w
 • x
 • y
 • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

hot cabin lessen

Uniek bij bbb is dat je sport in een hot cabin. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, heeft een reinigende werking, is fijn voor de spieren en stimuleert de vetverbranding. Boven alles is het heerlijk ontspannend!
Bij bbb kun je je eigen individuele programma doen in de hot cabin. Je kan ook meedoen met een lesje, zoals een pittige hot HIIT, een heerlijke hot pilates of een fijne hot cabin yoga.

balance

Dit is een heerlijke hot cabin les van 50 minuten waarin alle spiergroepen aan bod komen. Op speelse en positieve wijze motiveren de coaches je om alles eruit te halen wat erin zit. Hard werken wordt beloond! We eindigen namelijk met een ontspannende stretch en meditatie. Een heerlijke les voor body & mind. Deze les vergt wat 'cabin-skills', dus het is fijn als je een paar keer je personal workout hebt gedaan in de hot cabin voordat je je hiervoor inschrijft.

bbb30

Deze workout geeft alles wat je nodig hebt in 30 minuten! Op leuke hits motiveren de coaches je om intensieve en spierversterkende oefeningen te doen voor benen, billen en buik. Dit is de favoriete workout van veel van onze leden, omdat je binnen 30 minuten totaal bezweet en voldaan uit de cabine komt. Deze les vergt wat 'cabin-skills', dus het is fijn als je een paar keer je eigen programma hebt gedaan in de hot cabin voordat je je hiervoor inschrijft.

bbb power

Deze krachttraining is een groepsles die plaatsvindt binnen én buiten de cabine. In de les werken we onder andere met de weerstanden in de cabine, dumbells en kettlebells. De oefeningen worden uitgevoerd in setjes van 2/3 x 10, met steeds korte rustpauzes. Verschillende zones komen aan bod. In deze training werken we aan het vergroten van spiermassa en het uithoudingsvermogen van spieren. Daarnaast kan het bijdragen aan de explosieve kracht en helpt het bij het versterken van je pezen, ligamenten en botten.

bring your baby

Vlak na je bevalling is het vaak moeilijk om tijd te vinden om te sporten. bbb heeft daarom dit speciale uurtje voor moeder en kind. Huilen mag, evenals (borst)voeden en verschonen! bbb biedt programma’s aan die vanaf 6 weken na de bevalling op verantwoorde wijze kunnen worden uitgevoerd. De bbb mama workout bestaat uit gerichte oefeningen in hot cabin gericht op herstel van het lichaam en het shapen van je lichaam. Vraag ook naar de back in shape foodtools bij de coaches!

hot cabin yoga

Deze yogales bestaat uit een reeks vloeiende en statische houdingen in de cabine. De oefeningen worden verantwoord opgebouwd en gecontroleerd uitgevoerd. Het is een rustige les voor alle levels met een vaste sequence. Doordat de houdingen in de hot cabin worden uitgevoerd wordt je flexibiliteit vergroot en versoepel je spieren en gewrichten. Bovendien stimuleer je de doorbloeding en vetverbranding.

hot HIIT

Bij bbb kan je kiezen voor een HIIT workout in de zaal of hot HIIT in de cabine. Deze trainingen zijn gebaseerd op intervaloefeningen cardio en kracht, afgewisseld met korte pauzes van actief herstel en rust.

Deze full body workout van 30 minuten is gebaseerd op cardio- en krachtoefeningen in een tijdsinterval, afgewisseld met korte pauzes van actief herstel en rust. Doordat je bij deze workout korte intensieve oefeningen achter elkaar doet stimuleert dit je verbranding zelfs tot 48 uur na je workout! Tijdens zo’n intensieve workout put jij je lichaam namelijk uit waardoor je lichaam harder moet werken om de zuurstofvoorraad weer op peil te krijgen.

Door HIIT te volgen in de hot cabin geef je je verbranding nog een extra boost! Je energieverbruik neemt namelijk toe in een warme omgeving.

hot pilates

bbb biedt pilates aan in de hot cabin en in de zaal. Pilates is een bewegingsmethode waarbij gecontroleerde bewegingen centraal staan. Het is vooral gericht op het versterken en flexibeler maken van je core. Dit omvat je buikspieren, lage rugspieren, bekkenbodemspieren, bilspieren en de spieren rondom je heupen. Lichamelijke klachten worden voorkomen en kunnen zelfs verdwijnen door deze geconcentreerde en rustige manier van trainen. Bij pilates werken body & mind samen om fysieke en mentale balans te creëren. Pilates is geschikt als je fit bent, maar ook als je klachten of beperkingen hebt. Door pilates uit te voeren in de hot cabin worden de vetverbranding en doorbloeding extra gestimuleerd!

personal work-out

Dit is misschien wel het meest unieke aan bbb. Het trainen op maat in de hot cabin. Op basis van jouw foundation, meting en doelen krijg je een persoonlijk sportprogramma. Deze personal workout bestaat uit oefeningen die passen bij jouw wensen en lichamelijke mogelijkheden. Dus als je bijvoorbeeld vooral buik en taille wilt shapen dan bestaat jouw personal workout voornamelijk uit coreversterkende oefeningen. Maar ook als je heupen, binnenkant benen, billen of triceps wilt trainen. Alle combinaties van spiergroepen zijn mogelijk.

Als je sterker wilt worden of spiermassa wilt opbouwen kan je kiezen voor een kracht programma in de cabine. We houden natuurlijk rekening met eventuele lichamelijk klachten en passen indien nodig je workout aan. Ben je zwanger? We hebben programma's voor iedere fase van je zwangerschap en speciale programma's voor na de bevalling. Heb je heel veel lichamelijke klachten? Dan stellen we een personal workout samen puur op de revalidatie van je lichaam. Je kan dus eigenlijk altijd bij ons terecht! Je traint op je eigen niveau en bouwt in je eigen tempo op. Ook kan je als personal workout kiezen voor pilates, HIIT of een yoga programma. Zo train je precies op de manier die jij prettig vindt.

Doordat je alle oefeningen in ongeveer 50 graden (je kan de warmte zelf instellen, als je zwanger bent passen we de warmte aan naar 30 graden) uitvoert, worden doorbloeding en vetverbranding gestimuleerd. Spieren en gewrichten worden extra flexibel door de warmte, waardoor klachten ook makkelijker verdwijnen. Ook is de training extra zwaar door de warmte, daarom ben je al binnen 30 minuten voldaan en bezweet. En uiteraard alles onder persoonlijke begleiding van onze motiverende coaches. Ofwel betaalbare personal training voor iedereen!

Nieuwsgierig?

Je bent welkom om te proberen of het sporten in warmte iets voor jou is. Een proefles kun je online inplannen. Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren. Een proefles is gratis en duurt ongeveer drie kwartier.