• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

kerrie wortel- en aardappel maaltijdsoep

Dit heb je nodig (voor 4 personen)

✦ 8 grote aardappelen
✦ 4 grote wortels
✦ 1 ui
✦ 2 bouillonblokjes
✦ 3 el kerrie
✦ 1 pak vega spekjes van de vegetarische slager
✦ peper naar behoefte

Zo maak je het 

Hak de ui grof en bak ze in de kokosolie en de kerrie (voeg de kerrie toe als de uien glazig zijn). Voeg een liter bouillon toe met de gesneden aardappelen en wortel. Kook 20 minuten met de deksel op de pan. Bak ondertussen de spekjes in een koekenpan. Check of de wortel en aardappelen zacht genoeg zijn en pureer tot een gladde soep. proef en kijk of de soep nog kerrie of peper nodig heeft. Voeg als je de soep opdient de spekjes toe.