• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

oranjesoep

Dit heb je nodig 

✦ 1 grote ui, gepeld en in blokjes
✦ 4 tenen knoflook, gepeld en gekneusd
✦ 3 centimeter gember, geschild
✦ 1 eetlepel ontgeurde kokosolie
✦ 1 bekertje rode linzen
✦ 4 worteltjes, geschrapt en in schijfjes
✦ 1⁄2 mango (of 1 grote appel), geschild en in stukjes
✦ 1 chilipepertje, gehalveerd, zaadlijsten verwijderd
✦ 1 groentebouillonblokje (bio)
✦ paar takjes koriander, zeezout en vers gemalen zwarte peper 
✦ 150 milliliter kokosmelk

Zo maak je het 

Verhit de kokosolie in een pan. Fruit de ui en knoflook met de gember. Doe de wortelschijfjes, de mangostukjes, het bekertje rode linzen, en het bouillonblokje erbij. Doe er 800 milliliter water bij en breng alles aan de kook. Laat het 10 minuten zachtjes pruttelen, voeg het pepertje toe en laat alles nog eens 5 minuten pruttelen. Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met zeezout en peper. Haal de pan van het vuur, vis de gember en het pepertje uit de soep en pureer met een staafmixer. Dien op met de verse korianderblaadjes bovenop.