• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

aardappel bloemkool soep met garam masala

Probeer eens deze heerlijke soep van bloemkool en aardappelen. Soep is niet alleen lekker en voedzaam, maar ook ontzettend makkelijk. Voeg je favoriete seizoensgroenten bij elkaar en je hebt zo een soepje bereid!

Wat heb je nodig

Deze soep is geschikt voor 4 personen

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 5 kleine aardappels in partjes
  • 1 bloemkool gesneden
  • 1/2-1 theelepel garam masala
  • 1/2 eetlepel groentebouillon
  • ongeveer 1 liter water
  • een half blikje linzen (of andere peulvruchten)

Zo maak je het

Snijd de knoflook en ui in stukjes. Verwarm een soeppan op middelhoog vuur met een beetje olijfolie. Fruit de knoflook en ui in de pan. Roerbak daarna de stukjes aardappels mee met de garam masala en voeg na ongeveer twee minuten de stukjes bloemkool toe. Voeg daarna de groentebouillon met (gekookt) water toe. Laat de soep zachtjes pruttelen. Prik met een vork of de groentes zacht zijn. Zijn ze zacht voeg dan de linzen toe en mix de soep grof met een staafmixer. Voeg naar smaak peper en zout toe en kies als topping bijvoorbeeld voor geroosterde pompoenpitten of vegan kaas.