• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

Kikkererwten pannenkoeken

Pannenkoeken, pannenkoeken, pannenkoeken. Maar dan van gezonde kikkererwten. 

Wat heb je nodig voor 12 pannenkoeken | recept Rude Health

  • 250 gram kikkererwtenmeel
  • 350 gram havermelk (bijvoorbeeld die van Rude Health)
  • 50 gram gewassen spinazie (je kunt ook een geraspte rode biet of winterpeen gebruiken)
  • een klein bosje peterselie
  • schil van 1 biologische citroen
  • zeezout en peper
  • kokosolie of olijfolie om in te bakken

Zo maak je het

Doe alle ingrediënten in een blender en breng op smaak met zout en peper. Blend op hoge snelheid tot het een glad en dun pannenkoekbeslag is. Zet een koekenpan op het vuur en doe er een eetlepel olie in. Doe een beetje van het beslag in de pan en draai het beslag rond zodat de hele pan bedekt is. Bak een paar minuutjes, keer om en bak de andere kant ongeveer 30 tellen. Herhaal tot al je beslag op is. Eet ze allemaal op, zie onderstaand voor topping suggesties.