• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

kikkererwtensalade

Dit heb je nodig 

✦ 100 gram kikkererwten
✦ 3 lenteuitjes
✦ 50 gram mais
✦ 50 gram doperwten
✦ handje cherrytomaten
✦ handje verse basilicum
✦ 1 el extra vergine olijfolie
✦ 1 tl citroensap
✦ 1 tl ahornsiroop
✦ handje ongebrande amandelen

Zo maak je het

1. Snijd de lente uitjes en de cherrytomaten in stukjes.
2. Doe de kikkererwten, lente uitjes, doperwten en cherrytomaatjes in een kom.
3. Meng de olijfolie, citroensap en ahornsiroop in een klein kommetje.
4. Meng de dressing door de kikkererwtensalade.
5. Hak de basilicumblaadjes fijn en strooi ze samen met de amandelen over de salade.