• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

linzen spinaziesalade

Dit heb je nodig (voor 2 personen)

✦ 1 blik of glazen pot met linzen
✦ 2 flinke handen babyspinazie
✦ 1 avocado
✦ bakje cherrytomaatjes
✦ bakje groene kleine asperges
✦ 3 eetlepels olijfolie
✦ 1 eetlepel sesamzaadjes
✦ flinke hand verse basilicum
✦ zout en peper

Zo maak je het 

Spoel de linzen goed af onder koud water. Was alle andere groenten grondig. Zet een pannetje water op het vuur, voeg zodra het kookt de asperges toe (even de uiteinden eraf snijden) en laat 3 minuten koken. Voeg de linzen met de spinazie samen in een kom, halveer de cherrytomaatjes en snijd de avocado in reepjes/stukjes en voeg allebei toe. Haal de asperges van het vuur spoel af onder koud water en voeg (zonder dat al het water meegaat) de asperges ook toe. Meng alles met elkaar en maak op smaak met de olie, basilicum, sesamzaadjes en wat zout en peper.