• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

  • balance

    kom in balans met de hot cabin balance les! 

  • balansdagen

    een stapje terug

     

  • barre workout

    een workout geïnspireeerd op de bewegingen van ballet, yoga en pilates

  • basic hatha yoga

    leer de basis!

  • basisvoeding

    terug naar de basis

  • bbb30

    train benen, billen en buik in deze 30 minuten workout in de hot cabin!

  • bbb by yourself

    Vrij trainen tijdens de bbb by yourself uurtjes. 

  • bbb mama (to be)

    gezond en fit blijven als je zwanger bent

  • beautyfood

    gezonde teint en stralende huid

  • beautyfoods, superfoods & voedingssupplementen

    groente, fruit, noten, zaden, vitaminen en mineralen

  • bodyburn

    Bestaat uit een half uur cardio workout gecombineerd met een half uur krachttraining.

     

  • body coaching

    extra begeleiding tijdens jouw sportplan

  • bodyshape

    kom in shape!

  • boeken & documentaires

    lees, kijk en leer!

  • bootcamp

    lekker buiten sporten in de zomer!

  • bring your baby

    huilen mag!

  • clean & green: zomermenu

    reduceer je CO2 uitstoot door plantaardig en van het seizoen te eten

  • detox

    eet bewust & voedzaam

  • digi-detox

    Gun je brein wat rust 

  • dynamic hatha yoga

    een dynamische flow voor de lichaam!

  • easy flow yoga

    een zachte flow voor het lichaam.

  • emotie-eten

    oefening baart kunst

  • e-nummers & etiketten

    weet wat je eet

  • essentrics

    versterk en verleng jezelf sierlijk met essentrics!

  • foodcoaching

    verwen jezelf met een foodcoaching

  • hatha yoga

    het leren beheersen van je ademhaling en lichaam

  • hormoonyoga

    fijne yogaserie die energiek, vitaal en vrouwelijk doet voelen

  • hot cabin yoga

    get in your hot flow!

  • (hot) HIIT

    word fit en sterk met de (hot) HIIT van bbb!

  • (hot) pilates

    versterk en versoepel je lichaam!

  • inspiratielijst

    get inspired!

  • kleine stapjes, groot resultaat

    een duurzame verandering

  • krachtig & voedzaam

    terug in je kracht

  • kundalini yoga

    vergroot je levensenergie!

  • lekker slapen

    voor problemen met slapen

  • licht & voedzaam

    pak de draad weer op

  • lifestylecoaching

    verwen jezelf met een lifestylecoaching

  • meditatie

    waar meditatie eigenlijk goed voor is

  • menopauze & overgang

    een natuurlijke fase in het leven van iedere vrouw

  • mindful eten

    waarom is dat beter?

  • mindful leven

    zorg goed voor jezelf

  • ozon

    verwen jezelf met een ozon-bad

  • personal workout

    train op maat in de hot cabin!

  • restorative hatha yoga

    zacht voor je lichaam.

  • start & motivatie

    5 dagen pure herstart

     

  • sugarless

    1 maand zonder suiker

  • terug in Balans

    verbeter je spijsvertering

  • training wall

    een full body workout voor coördinatie & balans

  • TRX

    doeltreffend trainen in 30 minuten!

  • veranderen van gedrag

    je bent sterker dan je denkt

  • verhoog je stofwisseling

    ... en verbrand sneller energie

  • vinyasa yoga

    get in the flow!

  • voeding & vertrouwen

    minder koolhydraten

     

  • voeding & zwangerschap

    zorg extra goed voor jezelf!

    Ben je lid bij bbb? Dan hebben we een cadeautje (boekje & gratis eerste consult bij de bbb diëtist) voor je, vraag ernaar bij de bbb-coaches!

  • voorkeurslijst

    kies voor gezond!

  • yin yang yoga

    kom in balans met yin & yang!

  • yin yoga

    ontspan met deze meditatieve vorm van yoga!

  • yoga/pilates-detox

    in balans

  • zelfbeeld

    blij zijn met jezelf

  • zwangerschapsyoga

    gezond zwanger zijn!

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

privacy policy bbb health boutique

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-05-2018.

Als je lid bent van bbb health boutique, lid wilt worden of onze website bezoekt, hebben we persoonlijke gegevens van je nodig. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we verder met jouw gegevens omgaan.  

Welke gegevens verzamelen we?

Wanneer je een proefles bij ons boekt, een (cadeau)voucher bij ons inlevert, je inschrijft voor een abonnement bij bbb health boutique of een strippenkaart bij ons koopt, vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om onze diensten uit te kunnen voeren.

Als je lid wordt van bbb health boutique verwerken we in ieder geval jouw naam, adres, woonplaats, geboortedatum, bankrekeningnummer, telefoonnummer en je e-mailadres.

Als je lid bent van bbb health boutique blijven we jouw persoonsgegevens verwerken. Bijvoorbeeld iedere keer wanneer je onze studio bezoekt, je een coaching hebt gehad of wanneer je telefonisch of per e-mail contact met ons opneemt. We houden deze gegevens bij in jouw dossier. 

De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers. We bewaren deze gegevens in ieder geval gedurende de looptijd van jouw lidmaatschap en na afloop van je lidmaatschap nog maximaal zeven jaar. Onze ledenadministratie kan worden aangemerkt als basisgegevens die volgens de belastingdienst zeven jaar bewaard moeten blijven.

Als je alleen interesse hebt getoond, bewaren we je gegevens niet langer dan een jaar.

Waarom verwerken we je gegevens?

Je gegevens worden gebruikt om je lidmaatschap bij bbb health boutique te registreren en uit te voeren. bbb health boutique gebruikt je gegevens met als doel je te coachen naar de 'mooiste en gezondste versie' van jezelf. 

bbb health boutique kan haar diensten niet leveren, zonder verwerking van jouw persoonsgegevens. We kunnen je dan bijvoorbeeld niet goed coachen op het gebied van body, food & mind. En we zouden je dan niet kunnen coachen om weer te komen als je een tijdje niet bent geweest. Of als je ons een vraag stelt, kunnen we die niet (goed) beantwoorden. En zonder je gegevens is de informatie op onze website (zoals bij 'mijn bbb') voor jou niet beschikbaar.

Je persoonsgegevens kunnen wij verder gebruiken voor het doen van onderzoek en het uitvoeren van analyses, met als doel om zowel onze website als onze diensten te verbeteren. Dat is bijvoorbeeld een analyse over de leeftijd of postcode van onze leden. Daarnaast houden we 1 keer per 2 jaar een ledenonderzoek waarvoor we je toestemming vragen of je mee wilt doen. 

bbb health boutique kan jouw persoonsgegevens daarnaast verwerken ten behoeve van marketing- en verkoopactiviteiten (ook na beëindiging van je lidmaatschap) ten behoeve van haar eigen dienstverlening of van bbb paramedici (bbb fysiotherapie, bbb diëtetiek en bbb psychologie). 

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen.

Hoe gaan we met je gegevens om?

We zorgen voor een passende beveiliging van jouw gegevens. Zo kunnen bijvoorbeeld niet alle medewerkers al jouw gegevens inzien. Bovendien gebruiken we jouw gegevens alleen zoals in dit privacybeleid is vastgelegd.

Wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en eventuele verzoeken te beantwoorden. Hoe lang we deze gegevens bewaren, is afhankelijk van de relevantie van de informatie.  

Je e-mailadres wordt daarnaast gebruikt voor het versturen van nieuwsbrieven met informatie over body, food & mind, onze producten en diensten, acties (zoals onze challenges), en klanttevredenheidsonderzoeken. Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je uit te schrijven voor deze nieuwsbrieven. 

Belangrijk om te weten: wij geven of verkopen de persoonsgegevens van onze leden niet aan derden zodat zij die gegevens kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld marketingactiviteiten. 

bbb health boutique werkt verder samen met partners, bijvoorbeeld voor het incasseren van abonnementen, strippenkaarten of andere producten. Het kan dus voorkomen dat wij je persoonsgegevens aan die partners verstrekken. Onze partners zijn verplicht om voorzichtig om te gaan met jouw persoonsgegevens. Ze mogen jouw gegevens nergens anders voor gebruiken dan waarvoor ze aan hen zijn verstrekt.  

Wil je inzage of wijzigingen doorvoeren?

Alle bbb-leden en bezoekers van bbb health boutique én van de website hebben de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op een moment aan ons is verstrekt.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Rechten

In deze privacyverklaring moeten we je wijzen op je recht om te klagen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens) en het recht op inzage van alle persoonlijke informatie die op een moment aan ons is verstrekt.

Cookies

We maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken onder meer om te begrijpen hoe onze diensten worden gebruikt, om bugs en fouten bij te houden, onze diensten te verbeteren, aanmeldingen in de planningstool toe te staan, evenals voor gerichte marketing- en reclamedoeleinden. Meer informatie over het gebruik van cookies door bbb health boutique vind je hier.

Vragen?

bbb health boutique neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik en/of verlies tegen te gaan.

Als je je gegevens aan wilt passen, je uit onze bestanden wilt laten halen of een andere vraag/opmerking hebt, kun je contact met ons op nemen via info@bbbhealthboutique.nl of telefonisch door te bellen met 088-6440000.