• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

Thaise pompoen-curry soep

Dit heb je nodig (voor 4 personen)

✦ 1 eetlepel plantaardige of zonnebloemolie
✦ 1 ui, gesnipperd
✦ 4 theelepels Thaise rode curry-pasta
✦ middelgrote pompoen (ongeveer 500g) geschild, ontpit en in stukjes
✦ 200 milliliter kokosmelk
✦ 200 milliliter groentebouillon
✦ 140 gram sperziebonen of haricots verts
✦ 250 gram ananas in stukjes
✦ korianderblaadjes, gehakt

Zo maak je het 

Leg de pompoen 10 minuten in een pan kokend water, laat daarna even afkoelen om hem vervolgens gemakkelijk te schillen en in stukken te snijden. Verhit de olie in een wok of pan. Fruit de ui gedurende 5 minuten. Roer de rode curry pasta erdoor en voeg de pompoen, kokosmelk en bouillon toe. Laat dit sudderen voor ongeveer 15-20 minuten tot de pompoen gaar is. Kook de boontjes 5 minuten en doe ze bij de pompoen. Roer de ananas en koriander (houd wat over voor de garnering) erdoor en laat het voor een paar minuten meekoken totdat de ananas ook warm is. Bestrooi met nog wat korianderblaadjes en serveer de curry-soep in kommen.