• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

vegan quesadillas

Dit heb je nodig

✦ 6 wraps 
Vulling:
✦ 1 portie hummus (kun je ook zelf maken)
✦ 1/2 pot gegrilde paprika’s
✦ 300 gram bevroren spinazie (die je eerst laat ontdooien)
✦ 1 rode ui
✦ handje olijven zonder pit
✦ 1 volle theelepel gedroogde oregano

Zo maak je het

Bak in een koekenpan eventjes de spinazie, ui en paprika en voeg daarna de olijven toe. Pak een wrap en besmeer deze met 1 grote eetlepel hummus. Beleg een kant van de wrap met de spinazie-vulling. Vouw de tortilla dubbel en leg deze in een droge koekenpan. Gebruik geen olie! Laat de wrap ongeveer 2 à 3 minuten in de pan liggen en keer m daarna om. Laat de wrap na het omkeren nog ongeveer 1 minuut in de pan liggen. Snijd de tortilla daarna voorzichtig in punten. Herhaal dit met de andere wraps en geniet!