• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

zoete aardappelsoep

Dit heb je nodig (voor 2 personen)

✦ 2 zoete aardappels
✦ 400 ml kokosmelk
✦ 2 tl paprikapoeder
✦ 2 tl kaneel
✦ 1 tl appelciderazijn
✦ 1 tl mosterdzaad
✦ Handje verse koriander

Zo maak je het

Schil de zoete aardappels en snijd ze in stukjes. Stoom ze in een pan met stoommandje voor ongeveer 45 minuten. De zoete aardappels moeten zacht zijn, prik er daarom af en toe met een vork doorheen om dit te checken. Doe daarna de zoete aardappels in de blender met de andere ingrediënten (alleen niet de koriander) en voeg er 200 ml water bij. Blend de soep tot een romig geheel. Schenk de soep in een pannetje en laat nog even kort warm worden. Schenk daarna de soep in twee kommetjes en strooi er wat koriander overheen.