Een baby lacht naar haar moeder die aan het sporten is in de hot cabin bij bbb health boutique Amsterdam Amstel.

Sporten na de bevalling

Als je wil sporten na de bevalling is het fijn om in een vriendelijke omgeving te zijn met veel kennis en persoonlijke aandacht. Bovendien is het fijn om op een gerichte manier aan je eigen doelen te werken om je body & mind zo gezond mogelijk te houden.

Voor kersverse mama’s is bbb dé plek om te sporten. Het bbb mama programma bestaat uit hot cabin workouts, body- , food- & lifestylecoaching. Trainen in warmte is goed voor je herstel en stimuleert de vetverbranding.

Rustig en verantwoord starten met sporten en op je voeding letten, zorgt er voor dat je snel weer back in shape bent. Wij bieden programma’s aan die vanaf zes weken na de bevalling op verantwoorde wijze kunnen worden gedaan. Ook besteden we aandacht aan food & mind.  Bovendien kan je tijdens ‘de bring your baby’ uurtjes je kleintje lekker meenemen. Zo heb je niet steeds oppas nodig en kom jij op een veilige en gezonde manier weer back in shape.

 

Een vrouw heeft net gesport bij bbb health boutique Amsterdam Jordaan en loopt door het Vondelpark naar huis.

'Na de bevalling had ik last van mijn bekken. Ik wilde graag veilig trainen, maar wist niet hoe. De coaching vond ik echt een cadeautje. Niet alleen ben ik op verantwoorde wijze afgevallen, maar ook een luisterend oor over de gebroken nachten en drukke planning vond ik heel fijn.'

- Kelly
Twee vrouwen zijn aan het kletsen na een workout. Ze liggen in een hot cabin bij bbb health boutique Amsterdam, dé holistische sportschool voor vrouwen.

Voordelen voor nieuwe mama's

De eerste periode na de bevalling is vaak overweldigend. Dan is het fijn om op een veilige plek te zijn met een zachte sfeer. Bij bbb health boutique werken vriendelijke coaches die jouw begeleiden en coachen tijdens deze fase.

Waarom kiezen voor bbb na je bevalling?

  • Je wilt graag back in shape na de bevalling.
  • Je kiest voor veilig en effectief trainen én werken aan je eigen doelen.
  • Je wilt in verbinding blijven met andere vrouwen en samen werken aan gezondheid.
  • Je vindt het fijn om laagdrempelig gecoacht te worden over beweging, slaap, stress en voeding.
  • Je wilt graag inspirerende recepten, meditaties en workouts ontvangen van professionele coaches.
  • bbb biedt naast de hot cabin trainingen ook Pilates, yoga, TRX, power en HIIT trainingen.

Ben je nieuwsgierig naar onze holistische werkwijze en hot cabin workouts? Je kunt gratis met ons kennismaken door een proefles in te plannen. Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele en vriendelijke aanpak ervaren.

 

Boek een proefles