Amstel & Jordaan

Welkom bij bbb health boutique. In Amsterdam vind je twee van onze vestigingen. Onze knusse locatie aan de Amstel, gelegen tussen Carré en het Amstel Hotel, en onze vestiging in het hart van de Jordaan. Kom langs voor een proefles en ontdek onze warme aanpak met holistische coaches.

Om een gezond, gelukkig, bewust en energiek leven te leiden is er meer nodig dan een regelmatig bezoek aan de sportschool. Body, food en mind zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, daarom is onze aanpak holistisch en persoonlijk.

Wat bieden we?

 • Hot cabin workouts: bij ons ervaar je unieke workouts van 30 minuten die je in een warmtecabine doet. We geven yoga, pilates, HIIT en bbb lessen in de hot cabin. Ook bieden we zaallessen (Pilates, yoga, barre & TRX), buiten workouts en online lessen.
 • Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, stimuleert de verbranding en heeft een reinigende werking. Boven alles is het heerlijk ontspannend.
 • Individuele begeleiding en aandacht gericht op jou als vrouw: doordat we sporten in kleine groepen, is onze aandacht gericht op jou. Je wordt persoonlijk begeleid in onze sportschool waar een huiselijke sfeer is.
 • Onze sportschool is holistisch: bij ons staat niet alleen het lichaam centraal, maar ook je mind, voeding en leefstijl.
 • Gratis proefles: iedereen is welkom voor een gratis proefles. Tijdens de proefles train je op maat en bepalen we je sportniveau. Een proefles is gratis en start altijd met een intake en duurt ongeveer een uur.
Start your healthy journey
Een vrouw doet strech oefeningen in een hot cabin bij bbb health boutique Amstel, een sportschool voor vrouwen in Amsterdam.

'bbb is een fijne plek, zachte kleuren, alleen voor vrouwen, mooie douches, lekkere thee. En... ik wordt gemotiveerd, m'n houdingen worden gecheckt, zo nodig gecorrigeerd en de coaches zijn daadwerkelijk betrokken bij mijn proces. Zo fijn!'

Team

Anouk

Anouk

Boutique manager & orthomoleculair therapeut
Over Anouk

Anouk is beweeg- en leefstijladviseur met brede ervaring in de orthomoleculaire gezondheidsleer. Ze motiveert mensen graag met haar energie en enthousiasme. Mensen helpen naar een leefstijl waar ze fit, maar zeker ook blij van worden is volgens haar het belangrijkste uitgangspunt.

Bodile

Bodile

Diëtiste
Over Bodile

Bodile heeft zich als diëtist verder verdiept in orthomoleculair geneeskunde en heeft onder andere ervaring met energieklachten, darmproblemen en hormonale disbalans. Met haar positieve en energieke instelling motiveert ze vrouwen tot een gezonde leefstijl en daarbij de beste versie van haarzelf te worden, en te blijven!

Daphne

Daphne

Coach & holistisch coach
Over Daphne

Daphne is holistisch coach en Transformational Cupping therapeut. Haar missie is om vrouwen te helpen oude pijn los te laten. Ze is gepassioneerd om hen balans te laten vinden. Ze gelooft dat voedzaam eten & effectief trainen de manier is naar een gezond leven.

Fleur

Fleur

Coach & diëtiste
Over Fleur

Fleur is afgestudeerd als diëtiste met een voorkeur voor persoonlijke coaching. ‘Vrouwen in hun kracht zetten is mijn missie. Een energie gevende leefstijl met de juiste beweging, passende voeding en voldoende ontspanning is wat mij betreft de kern. Dit zorgt ervoor dat je kan doen wat jou gelukkig maakt! Dit is voor iedereen anders en verandert met de tijd. Met mensen hierover meedenken is het mooiste wat er is!’

Joyce

Joyce

Coach & natuurgeneeskundig therapeut
Over Joyce

Joyce is dansdocent en natuurgeneeskundig therapeut. Als dansdocente weet zij dat lichaam en geest verbonden is en hoe belangrijk het is hier aandacht aan te geven. Als natuurgeneeskundig therapeut is zij in staat om mensen op fysiek, mentaal en spiritueel vlak te begeleiden in hun zoektocht naar hun eigen geneeskracht vanuit de kern.

Merel

Merel

Boutique assistent & meditatiecoach
Over Merel

Uit het hoofd en in mijn lijf. Dat is het doel waarmee ik sport, beweeg en mediteer. Ik heb een passie voor yoga en heb me volledig verdiept in welke voeding je lichaam nodig heeft in elke fase van je vrouwelijke cyclus. Ik geniet ervan om mijn positieve energie met anderen te delen en mensen te motiveren meer balans in hun eigen levensstijl te brengen.

Een fijne plek voor jou als vrouw

bbb is anders dan een normale gym. Dat start al bij de oorsprong, bbb is namelijk ontwikkeld vanuit de belevingswereld van de vrouw. En dat voel je meteen als je bij ons binnenstapt. bbb is veilig, persoonlijk en holistisch. Onze kleinschalige health boutiques zijn smaakvol ingericht en er is veel persoonlijke aandacht. We bieden op vriendelijke wijze een stok achter de deur, bijvoorbeeld doordat we je bellen als je niet komt. Maar vooral doordat we je écht zien en meedenken hoe jij gemotiveerd kan blijven.

Wat bieden we bij bbb health boutique Amsterdam Amstel & Jordaan

 • Metingen: je start met een uitgebreide leefstijlvragenlijst en we meten spiermassa, vetpercentage en lichaamsomvang
 • Body, food en lifestylecoaching
 • TRX
 • Barre & dans workouts
 • HIIT en krachttraining
 • Yoga: Yin, Hatha, Vinyasa
 • Pilates
 • Outdoor workouts
 • Online workouts (Pilates, yoga & shape)
 • In de hot cabin: pilates, bbb30, balance, HIIT, yoga en power.
 • Tools voor iedere fase van je leven: zwanger, net bevallen, overgang, shapen, gewichtsverlies, stressvermindering, energieherstel en revalidatie.

bbb Amstel

bbb Jordaan

De voordelen van sporten bij bbb health boutique Amsterdam

 • Je start met je personal workout en een uitgebreide intake. Samen met je coach ontdek je welke routine past bij jou om een een gezonder & gelukkiger leven te leiden.
 • Je boost je energielevel, mindset en motivatie.
 • We bieden lessen om te werken aan kracht, conditie en balans, zodat jij jouw lichaam kan geven wat het nodig heeft.
 • Een hot cabin workout duurt maar 30 minuten.
 • Trainen in warmte verbetert de doorbloeding van de spieren, vermindert stijfheid en verhoogt de verbranding.
 • Je sport in een fijne en veilige omgeving alleen voor vrouwen
 • Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt worden, zwanger bent, in de overgang zit of gericht wilt sporten in een fijne omgeving, wij coachen je.
Boek een proefles