Een vrouw zit in een warmtecabine bij bbb health boutique Amsterdam Jordaan, een holistisch sportschool voor vrouwen. Ze is een workout aan het doen met dumbells.

Blijf fit, mooi & gezond!

Ben jij een vrouw die graag gezond, fit & mooi door het leven gaat? Wil jij je graag meer verdiepen in holistische gezondheid? Maak dan kennis met onze werkwijze.

Naast onze unieke (hot) workouts wordt je gecoacht op het gebied van body, food & mind. Je krijgt een workout op maat en persoonlijk voeding en leefstijl advies. We reiken tools aan over voeding, gezondheid, stress, slaap en suppletie. Samen met onze coaches werk je naar de mooiste versie van jezelf en blijf je ieder seizoen fit en gezond.

Toprak Yalciner is bij bbb health boutique Amsterdam. Ze vertelt over haar healthy journey.

'Ik heb al eerder een andere sport geprobeerd: een personal trainer, pilates, yoga. Maar telkens kwam ik toch weer een paar kilo aan. Nu ben ik al lang op hetzelfde gewicht en zit lekker in mijn vel.'

- Toprak Yalçıner
Een vrouw is aan het sporten in een trx bij bbb health boutiqe Amsterdam, een sportschool met coaching voor vrouwen

workouts bij bbb

Bij ons kan je kiezen om individueel in de hot cabin te sporten. Dit betekent dat je een op maat gemaakt programma volgt in de hot cabin. Daarnaast bieden we lessen aan in de zaal en outdoor.

Workouts

Onze signature workouts zijn de 30 minuten workouts in de hot cabin. Warmte zorgt voor een hogere verbranding en betere doorbloeding. Bovendien geeft het een diepe ontspanning. Naast de personal workout, bieden we verschillende lessen aan in de cabine. De bbb30 is de favoriete les van onze leden, hier richten we ons op benen, billen en buik. Ook hebben we een hot HIIT, hot yoga, hot pilates, hot power en balance. Naast de cabine lessen bieden we barre, TRX, power, pilates en yoga in de zaal.

Maak kennis met onze werkwijze door een hot cabin proefles in te plannen bij een boutique bij jou in de buurt!

Holistic gym

bbb is een holistische sportschool. Dat betekent dat we jou als vrouw coachen op het gebied van body, food en mind. Naast de workouts in de hot cabin of zaal, bieden we food- en lifestyle coaching.

Iedere vrouw start bij bbb health boutique met het bespreken van doelen en het invullen van een vragenlijst. Hier wordt jouw unieke holistische advies bepaald, ofwel jouw foundation. Ook kan je meedoen aan inspirerende challenges om gemotiveerd en uitgedaagd te blijven. Door middel van onze werkwijze kunnen wij jou begeleiden naar de meest bewuste en gezonde versie van jezelf.

Boek een proefles