• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

boekweitpap met kaneel en stukjes peer

Dit heb je nodig 

✦ 50 gram boekweitkorrels (in de winkel worden ze vaak boekweitgrutten genoemd)
✦ ½ banaan
✦ Klein handje ongebrande ongezouten walnoten
✦ 125 ml water
✦ 1 peer in stukjes gesneden
✦ ½ tl kaneel
✦ ½ el kokosrasp

Zo maak je het 

Doe de boekweitkorrels samen met het water in een weckpot en laat ze een nacht weken. Het is belangrijk dat de korrels zacht zijn als je ze eet. Giet de volgende dag het overgebleven water weg en blend de boekweit samen met een 1/2 banaan. Giet dit mengsel in een steelpannentje en zet het vuur zacht aan, roer ondertussen de stukjes peer erdoorheen. Na ongeveer 5 minuten is je pap klaar. Schep je pap over in een kommetje en strooi de walnoten, kaneel en kokosrasp over de pap.