• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

broccoli tempeh salade

Dit heb je nodig (voor 4 personen)

✦ 1 blok biologische tempeh
✦ 1 broccoli
✦ 4 handjes shiitakes
✦ 1 komkommer
✦ bakje broccoli kiemen
✦ 1 groente bouillonblokje zonder gist
✦ 4 tl gedroogde of verse oregano
✦ 4 tl gedroogde of verse tijm
✦ 4 teentjes knoflook
✦ 4 handjes granaatappelpitjes

Zo maak je het 

Meng het bouillonblokje in bijna kokend water en giet dit in een kommetje. Plet het teentje knoflook en snijd door vieren. Doe de oregano, tijm, knoflook in het kommetje met bouillon.

Snijd de tempeh in stukjes en dompel ze in het kommetje bouillon. Laat de tempeh voor ongeveer 30 minuten in het kommetje liggen. Snijd de broccoli, en shiitakes in stukjes en stoom ze in de stoompan. Verwarm een grillpan en schenk hier een beetje bouillon bij van de tempeh. Gril tegelijkertijd de tempeh stukjes aan beide kanten goudbruin. Zorg ervoor dat de grillpan vochtig blijft door wat bouillon erbij te gieten.

Pak je saladebowl en versier deze met de broccoli roosjes, shiitakes, komkommer, tempeh, broccoli kiemen & granaatappel pitjes!