• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

chai bliss balls

Zin in iets kleins bij de thee, of behoefte aan een tussendoortje? Probeer dan deze verrukkelijke chai bliss balls! Het recept komt uit het boek 'eat feel fresh' van Sahara Rose. Deze balletjes zijn healthy proof & vooral erg tasty! 

Voor 14 chai bliss balls:

  • 2 el plantaardige melk
  • 120 ml gesmolten kokosolie
  • 60 g pompoenpittenpasta
  • 30 g pompoenpitten
  • 30 g hennepzaad
  • 85 g amandelen
  • 2 tl kaneel
  • 1 tl kardemom
  • 1/4 tl gember
  • 1/4 tl nootmuskaat
  • 4 Medjoul dadels 
  • 1/4 tl zeezout

Voor de coating: kokosrasp

Zo maak je het:

Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en mix door elkaar. Hou je van een extra bite? Mix dan niet te lang, zodat er nog grove stukjes amandelen en pompoenpitten overblijven. Maak vanuit het mengsel ongeveer 14 balletjes. Rol de balletjes door de kokosrasp. Leg ze in een bakje en laat ze voor 30 minuten rusten in de vriezer. Daarna zijn de balletjes ready to eat! 

Tip: bewaar de balletjes in de vriezer en bewaar voor één maand.