• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

gepofte zoete aardappel

Dit heb je nodig (voor 4 personen)

✦ 4 middelgrote zoete aardappelen
✦ 2 bakjes champignons in dunne plakjes
✦ 2 blikken tuinbonen
✦ 8 tenen knoflook, geperst
✦ 3 tl chilivlokken
✦ 1 tl gedroogde koriander
✦ peper
✦ olijfolie
✦ 50 gram walnoten

Voor de dressing

✦ 6 tl tahin
✦ sap van 2 limoenen
✦ 5 tl olijfolie

Zo maak je het 

Verwarm de oven voor op 220 graden. Prik met een vork gaatjes in de zoete aardappels (zo kan de stoom eruit en ontploft hij niet in de oven), wikkel hem in aluminiumfolie. Leg de aardappels op een bakplaat en bak ze voor ongeveer 1 uur, tot ze zacht zijn.

Ondertussen roerbak je de champignons in een koekenpan met bonen, knoflook, chili, koriander, peper en olijfolie. Bak dit voor ongeveer 5 tot 8 minuten zodat de champignons lekker zacht zijn.

Meng voor de dressing de tahin, met de limoensap en olijfolie met 5 tl water. Snijd de zoete aardappels doormidden en vul met de champignons, de walnoten en tahindressing.