• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

geroosterde bloemkool salade

Dit heb je nodig (voor 2 personen)

✦ 1/2 bloemkool
✦ 1 aubergine
✦ 2 tl tamari
✦ 1 tl olijfolie
✦ peper
✦ 50 g groene linzen (uit pot)
✦ klein handje olijven
✦ radijskiemen

Dressing

✦ sap van 1/2 citroen
✦ 1 el tahin

Zo maak je het 

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de bloemkool en aubergine in stukjes en meng samen met de tamari, olijfolie en peper in een kom. Verspreid de groente op een bakplaat en plaats voor ongeveer 20 minuten in de oven. Meng de ingrediënten voor de dressing. Als de dressing naar jouw gevoel te dik is, schenk er dan een beetje lauwwarm water bij. Haal de groenten uit de oven en laat deze even afkoelen.Meng daarna alle ingrediënten in een kom en schenk de dressing eroverheen.