Hot 30 minute workout

bbb health boutique is een holistische sportschool voor iedere vrouw. Uniek bij bbb is dat je sport in een hot cabin. Een heerlijke hot 30 minute workout

Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, stimuleert de vetverbranding, is fijn voor de spieren en heeft een reinigende werking. Boven alles is het heerlijk ontspannend! Wil je shapen, sterker worden of afvallen?

bbb heeft boutiques in Amsterdam (Jordaan & Amstel), Den Bosch, Delft, Den Haag, Haarlem, Tilburg, Utrecht & Rotterdam. Bekijk hier de info per boutique.

Bij bbb kun je je eigen individuele programma doen in de hot cabin. Je kan ook meedoen met een lesje, zoals een pittige hot HIIT, een heerlijke hot pilates of een fijne hot cabin yoga.

Sporten bij bbb in de hot cabin is kort en intensief: 30 minuten. Onze coaches zorgen ervoor dat je in dat half uur het beste uit je zelf haalt. Bovendien is sporten bij bbb door de warmte en begeleiding heel veilig voor je lichaam, met weinig tot geen risico op blessures. Je kan zelf bepalen hoe warm het in jouw cabine wordt. De warmte in de cabine kan op maximaal 40 graden worden gezet.

Sporten bij bbb in de hot cabin is kort en intensief: 30 minuten. Onze coaches zorgen ervoor dat je in dat half uur het beste uit je zelf haalt.

Waarom is sporten in warmte goed voor je?

  • Een warming-up is overbodig. In 30 minuten ben je klaar.
  • Het heeft een reinigende werking. Door de warmte transpireer je snel en raak je afvalstoffen kwijt.
  • Weinig tot geen risico’s op blessures, omdat de oefeningen liggend in warmte en onder begeleiding worden uitgevoerd.
  • Het stimuleert de vetverbranding. Je lichaam moet harder werken in de warmte, dus heb je sneller resultaat.
  • De warmte en beweging verbeteren de doorbloeding.
  • Zeker niet onbelangrijk: we weten uit ervaring dat veel vrouwen liggend sporten in warmte ontspannend én heel erg fijn vinden.

Ook bieden we verschillende stijlen yoga, Pilates en HIIT in onze groepsleszaal, workouts in de buitenlucht, food- en lifestylecoaching en in ieder seizoen een inspirerende challenge.

Nieuwsgierig?

Je bent welkom om te proberen of het sporten in warmte iets voor jou is. Een proefles kun je hier inplannen. Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren. Een proefles is gratis en duurt ongeveer drie kwartier. Wil je meteen lid worden? Dat kan ook! Dan kun je je hier inschrijven.

< Terug
Boek een proefles