Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens
Inloggen is gelukt
Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account
Wachtwoord vergeten?
We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
kleurrijke wokgroenten met biefstuk of tofu en noodles
Dit heb je nodig (voor 2 personen)
✦ 120 gram boekweitpasta (natuurwinkel) of evt. zilvervliesrijst ✦ 200 gram biefstuk of tempeh, in dunne reepjes gesneden ✦ 1 theelepel kokosvet/roomboter om te bakken ✦ 1 rode ui, gepeld en in grote repen gesneden ✦ 1 knoflookteentje, gepeld en in fijne stukken gesneden ✦ 1 gele + 1 rode paprika, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden ✦ 1⁄2 schaaltje peultjes ✦ 1 eetlepel sojasaus ✦ 1 eetlepel limoensap ✦ 1 theelepel sesamzaadjes ✦ paar takjes verse koriander
Zo maak je het
Kook de boekweitpasta. Meng de sojasaus met de limoensap in een glas. Verhit een wokpan met een klein beetje boter/kokosvet en bak de biefstukreepjes/tempeh heel eventjes aan. Ze moeten nog niet helemaal gaar zijn. Haal uit de pan en zet opzij. In dezelfde pan: fruit de uitjes en de knoflook, voeg de paprika toe en wok gedurende 1 minuut. Voeg dan de peultjes toe en wok nog 1 minuut (als het te droog wordt, geef tussendoor een scheutje water bij). Giet de soja-limoensaus in de pan, geef het biefstuk/temphem bovenop en schep alles eventjes door elkaar. Verdeel over 2 kommen en dien op met de sesamzaadjes en de korianderblaadjes bovenop.