• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

kleurrijke wokgroenten met biefstuk of tofu en noodles

Dit heb je nodig (voor 2 personen)

✦ 120 gram boekweitpasta (natuurwinkel) of evt. zilvervliesrijst
✦ 200 gram biefstuk of tempeh, in dunne reepjes gesneden
✦ 1 theelepel kokosvet/roomboter om te bakken
✦ 1 rode ui, gepeld en in grote repen gesneden
✦ 1 knoflookteentje, gepeld en in fijne stukken gesneden
✦ 1 gele + 1 rode paprika, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden 
✦ 1⁄2 schaaltje peultjes
✦ 1 eetlepel sojasaus
✦ 1 eetlepel limoensap
✦ 1 theelepel sesamzaadjes
✦ paar takjes verse koriander

Zo maak je het

Kook de boekweitpasta. Meng de sojasaus met de limoensap in een glas. Verhit een wokpan met een klein beetje boter/kokosvet en bak de biefstukreepjes/tempeh heel eventjes aan. Ze moeten nog niet helemaal gaar zijn. Haal uit de pan en zet opzij. In dezelfde pan: fruit de uitjes en de knoflook, voeg de paprika toe en wok gedurende 1 minuut. Voeg dan de peultjes toe en wok nog 1 minuut (als het te droog wordt, geef tussendoor een scheutje water bij). Giet de soja-limoensaus in de pan, geef het biefstuk/temphem bovenop en schep alles eventjes door elkaar. Verdeel over 2 kommen en dien op met de sesamzaadjes en de korianderblaadjes bovenop.