• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

mezze plate

Dit heb je nodig (voor 4 personen)

4 el pittige paprikahummus 
✦ 2 blikjes kikkererwten
✦ 2 aubergines
✦ 2 bakjes champignons
✦ 3 el paprikapoeder
✦ 2 tl komijn
✦ 1 tl kurkuma
✦ 1/2 zak spinazie
✦ 1 el olijfolie

Zo maak je het 

Verwarm de oven voor op 220 graden. Giet de kikkererwten af en meng ze met de paprikapoeder, komijn en kurkuma erdoorheen. Rooster de kikkererwten voor ongeveer 10 tot 15 minuten en schep ze tussendoor om. Snijd de aubergines en champignons in blokjes en roerbak ze in een pan met een scheutje olie. Serveer de groente met de kikkererwten, paprikahummus samen met de spinazie op een groot bord.