• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

pittige paprika hummus

Dit heb je nodig 

✦ 215 gram bio kikkererwten (potjes van Ekoplaza zijn 350 gram, dat is inclusief vocht)
✦ 240 ml water of 240 ml kikkererwten water (water uit het potje)
✦ scheutje olijfolie
✦ 1 tl komijnpoeder
✦ snufje cayennepeper
✦ gegrilde rode paprika
✦ 1 teentje knoflook (optioneel)
✦ 2 el citroensap

Zo maak je het 

Mix alle ingrediënten in de blender tot een romig geheel. Voeg naar smaak meer kruiden toe. Smeer de hummus op een boekweit- of rauwe cracker. Heerlijk met een stukje komkommer.

Liever gewone hummus? Laat de paprika en cayennepeper dan weg uit het bovenstaande recept.