• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

tabbouleh

Dit heb je nodig

✦ 2 bekers bulgur
✦ 1 komkommer gehalveerd en de zaadjes met een theelepel verwijderd
✦ 4 tomaten, gehalveerd en de zaadjes verwijderd
✦ 3 lente-uitjes, fijn gesneden
✦ 1 bos gladde peterselie, gewassen en fijn gehakt
✦ 1 bos munt, gewassen, blaadjes van het steeltje gehaald en fijn gehakt
✦ 2 eetlepel olijfolie
✦ 1 eetlepel vers geperste citroensap
✦ zout en peper

Zo maak je het

Kook de bulgur volgens de aanwijzingen en laat eventjes afkoelen. In de tussentijd, snijd de komkommer en tomaten in kleine blokjes en meng in een grote kom met de lente-uitjes, de verse kruiden en wat olijfolie. Voeg de bulgur erbij, mix goed door en breng op smaak met de citroensap, zout en peper.

Voor een snelle variant zonder koken vervang de bulgur door couscous. Couscous hoef je alleen eventjes in heet water te laten weken.