Praktijkruimte paramedici en zelfstandige coaches

bbb is voor de praktijkruimte in haar studio’s regelmatig op zoek naar zelfstandige diëtistes, psychologen, coaches en fysiotherapeuten met een holistische visie. bbb is een health boutique voor vrouwen, een kleinschalige sportschool met een persoonlijke benadering met momenteel studio’s in acht steden in Nederland.

Uniek bij bbb is het sporten in een warmtecabine. Warmte zorgt voor een betere doorbloeding van spieren en gewrichten, hierdoor kan vermindering van stijfheid worden ervaren. Daarnaast is er vrijwel geen risico op blessures bij liggend sporten in de warmtecabines. Bovendien weten we uit ervaring dat vrouwen liggend sporten in warmte ontspannend en heel erg fijn vinden. Eigenlijk kunnen alle vrouwen deze vorm van sporten fysiek aan en daarom is volhouden ook eenvoudig.

Praktijkruimte

In onze praktijkruimte werkt een team van fysiotherapeuten, diëtistes en therapeuten/psychologen. Door deze samenwerking en onze holistische werkwijze zijn we succesvol in het verbeteren van een gezonde leefstijl voor onze patiënten. We werken met alleen vrouwelijke therapeuten en coaches.

Vrouw leest de verschillende programma's bij bbb health boutique. De holistische sportschool met coaching.

Profiel

  • ZZP’er met een holistische kijk op gezondheid.
  • Een creatieve ondernemer en netwerker met zakelijk én commercieel inzicht.
  • Een sociaalvaardige en absolute doorzetter.

Je komt te werken in de praktijkruimte van onze boutique sportschool, waar je zal samenwerken met onze coaches en andere paramedici. Je deelt onze visie, huurt de praktijkruimte en bouwt je eigen business op.

Interesse? Stuur een mail naar Inge Bader- de Brouwer via inge@bbbhealthboutique.nl

Wordt fit en sterk bij bbb health boutique. De gym met aandacht voor body, food en mind.

< Terug
Boek een proefles