• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

vegan pasta pesto

bbb'er Eefje deelt tijdens de celebrations & preparations challenge heerlijke suikervrije recepten met ons! Wat dacht je van dit heerlijke pasta recept, om je vingers bij af te likken toch?!

Dit heb je nodig (voor 3 a 4 personen)

✦ olijfolie 
✦ 1 ui
✦ 2 teentjes knoflook
✦ 1 courgette
✦ 1 paprika
✦ 250 gram bladspinazie
✦ 20 olijven
✦ 1 blik artisjokharten
✦ 2 avocado’s
✦ 1 rode peper
✦ handje pompoenpitten
✦ 4 tomaten
✦ el pesto of een bosje verse basilicum
✦ 250 gram ongekookte (spliterwten)pasta
✦ naar smaak peper, zout, kerriepoeder en paprikapoeder 

Zo maak je het 

Snijd de ui en knoflook in stukjes. Verwarm in een hapjespan een beetje olijfolie, en fruit hierin de knoflook en ui. Kook de pasta volgens bereidingswijze. Snijd de courgette, paprika, artisjokharten, avocado, rode peper en tomaten in stukjes. Roerbak de courgette en paprika een paar minuten in de hapjespan, voeg daarna de artisjokharten, rode peper en kruiden naar smaak eraan toe.  Als laatste de stukjes tomaat, avocado en verse spinazie (kort roerbakken). 

Giet de pasta af en schep in een grote kom en meng samen met de pesto. Meng als laatste de groenten uit de hapjespan erbij met de pompoenpitten.