• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

vierbonensalade met vleestomaat en waterkers

Deze goed vullende bonensalade kun je enkele dagen bewaren. Hij is dan ook ideaal om vooruit te maken voor de lunch van de volgende dag.

Wat heb je nodig

Voor 4 personen. Dit recept komt van Sla | Organic Salad Bar

  • 200 ml plantaardige of gewone yoghurt, citroen & olijfolie dressing 
  • 1 potje kikkererwten, uitlekgewicht 240 g
  • 1 potje borlotti bonen, uitlekgewicht 240 g
  • 1 potje azuki bonen, uitlekgewicht 240 g
  • 200 g diepvries tuinbonen
  • 3 vleestomaten
  • 1 zakje waterkers 100 g
  • 1 bos basilicum, gehakt
  • snufje zwarte peper

Zo maak je het

Spoel de kikkererwten, borlottibonen en azukibonen goed af met koud water en laat ze uitlekken in een zeef. Kook de tuinbonen ongeveer vier minuten in een ruime pan met kokend water en zout. Snijd de vleestomaten in stukjes van 11⁄2 cm en hak de waterkers fijn. Meng de ingrediënten in een grote kom en maak de salade af met de dressing, het gehakte basilicum en de peper.