• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

Vietnamese vermicelli salade

Dit heb je nodig (voor 2 personen)

✦ 120 gram bruine rijst vermicelli
✦ 1 komkommer, gehalveerd, in dunne plakken gesneden
✦ 2 wortelen, geraspt
✦ 100 gram gemengde slablaadjes
✦ 1 bakje verse munt
✦ 1 bakje verse koriander
✦ 1 bakje taugé (100 gram)
✦ 2 eetlepels pinda’s, gekneusd met de bodem van een glas 
✦ 2 eetlepels vissaus of sojasaus
✦ 2 eetlepels limoen- of citroensap
✦ 1 kleine eetlepel honing
✦ 1 knoflookteentje, gekneusd
✦ 1⁄2 chilipepertje, in de lengte gehalveerd 

Zo maak je het

Maak eerst de dressing: los de honing op in 2 eetlepels bijna kokend water, mix met de vissaus, limoensap, knoflookteentje en het halve chilipepertje. Zet opzij. Kook de vermicelli volgens de verpakkingsaanwijzingen gaar, spoel af met koud water (om plakken te voorkomen) en doe dit in 2 grote kommen (waaruit je gaat eten). Verdeel de sla, taugé, komkommer, geraspte wortelen en pinda’s over de twee bakjes. Haal de blaadjes van de koriander- en munttakjes af, hak ze grof met een mes en verdeel over de twee kommen. Verwijder de knoflookteen en chilipeper van de saus en verdeel over de kommen.