Vitaliteitsprogramma voor bedrijven

Founders Inge en Esther van bbb health boutique hebben na 25 jaar ondernemen binnen leefstijl een vitaliteitsprogramma voor bedrijven ontwikkeld.

Vitaliteit is meer dan alleen lichamelijke gezondheid. Levenshouding en leefstijl zijn onlosmakelijk verbonden met vitaliteit.

Founders Inge en Esther van bbb health boutique hebben een boek geschreven over lifestyle.

Wij richten ons in onze vitaliteitsprogramma’s op body, food & mind. Bij de intake kijken we naar de holistische gezondheid van een vrouw. Door middel van een uitgebreide vragenlijst worden leefstijl, eetgedrag, mindset en bewegingsniveau in kaart gebracht. Op basis van deze vragenlijst krijgt een coachee een foundation: een persoonlijk holistisch basis advies op het gebied van body, food & mind.

Bij bbb health boutique werken we met diëtisten, fysiotherapeuten, psychologen, personal trainers en coaches. Op deze manier kunnen we de juiste expertise voor iedere vraag inzetten.

Holistische aanpak

Onze aanpak is holistisch en persoonlijk. Hoe meer facetten gezond zijn, hoe makkelijker het is om gezond en gelukkig te blijven. Alles werkt namelijk met elkaar samen en versterkt elkaar. De interventies in het vitaliteitsprogramma bestaan uit workouts op maat, foodtools en mindtools passende bij iemands doel en instapniveau. Bovendien krijgt iedere coachee bij aanvang van het programma het boek ‘Hoe gaat het met je leefstijl’ van founders Inge en Esther. Een boek met ervaringen, oefeningen en tools wat het proces van leefstijlverandering ondersteunt.

Door regelmatig te sporten ben je sterker en blijer. Hierdoor eet je vaak gezonder en zijn je energielevels in balans. Je slaap verbetert en je emoties zijn positiever. Hierdoor heb je weer meer zin en energie om te sporten en gezond te koken. Het omgekeerde is ook waar. Als je op één vlak ongezond leeft, dan werkt het negatief door. Zit je avonden achter elkaar te Netflixen, dan slaap je slecht, je krijgt meer cravings en gaat snacken.

In de kern zijn er drie dingen waar je volgens ons niet omheen kan:

  1. Vitaliteit begint met naar binnen kijken. Om te weten wat resoneert en dus werkt voor jou, is kennis over en verbinding met jezelf essentieel.
  2. Goede coaching is onmisbaar in een vitaliteitsprogramma. Een coach kan je spiegelen, inspireren, motiveren en ondersteunen.
  3. Leefstijlverandering gaat langzaam: stapje voor stapje. Het is trial & error, vallen en opstaan.

Programma’s

Iedere levensfase heeft andere uitdagingen. We richten ons in de bbb vitaliteitsprogramma’s op de punten die in onze mening in die fase belangrijk zijn op het gebied van vitaliteit voor vrouwen. Zo hebben we specifieke tools voor vrouwen die zwanger, net bevallen of in de menopauze zijn. Ook voor vrouwen met lichamelijk klachten, zoals rugklachten, reuma, bekkeninstabiliteit, post COVID of herstellende van ziekte of operatie hebben we specifieke tools & workouts.

Wil je meer informatie over ons vitaliteitsprogramma’s? Mail naar esther@bbbhealthboutique.nl voor een vrijblijvende kennismaking.

Wordt fit en sterk bij bbb health boutique. De gym met aandacht voor body, food en mind.

< Terug
Boek een proefles