• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

zoete aardappel noodles met Teriyaki spruitjes

Recept uit Paulines Keuken

Dit heb je nodig

✦ 4 zoete aardappelen
✦ 200 gram gemengde paddestoelen
✦ 350 gram spruitjes
✦ 1 uit
✦ 2 teentjes knoflook
✦ 50 ml sojasaus
✦ 1 cm verse gember
✦ 2 el sesamzaad
✦ handje verse koriander
✦ chilipeper en zout
✦ olijfolie

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder het kontje en de buitenste schil van de spruitjes. Halveer ze. Doe ze in een kom en voeg de sojasaus, 1 gehakt teentje knoflook , de geraspte gember en een scheutje olijfolie toe. Breng op smaak met chilipeper en roer om. Verdeel de spruitjes over een bakplaat bekleed met bakpapier. Rooster ze in 20 minuten gaar in de oven. Roer tussentijds om.

Schil de zoete aardappelen. Maak er met de spiralizer mooie lange slierten van. Boen de paddenstoelen schoon met een keukenpapiertje. Snijd ze in stukken. Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn. Fruit dit aan in een beetje olijfolie. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze kort mee. Voeg de zoete aardappel noodles toe en schep het geheel gedurende 5 minuten om.

Verdeel de spruitjes plus het bakvocht over de noodles. Rooster het sesamzaad kort in een droge koekenpan. Garneer de noodles met het sesamzaad en de koriander.