De vrouwen sportschool van Tilburg

Bij bbb health boutique Tilburg sta jij als vrouw centraal. Niet voor niets zijn wij dé sportschool voor vrouwen in Tilburg en omgeving. Wij hanteren een alomvattende aanpak op individueel niveau: lichaam, voeding en mentale gezondheid. Hierbij stellen onze coaches een gepersonaliseerd plan van aanpak op waarmee jouw doelen worden behaald. Een persoonlijke aanpak in huiselijke sfeer.

Benieuwd hoe bbb health boutique Tilburg jou kan helpen? Haal het beste uit jezelf en plan nu een proefles in. Bespaar €25 want de proefles is tijdelijk helemaal gratis!
Boek een gratis proefles

Aankomende workshops en events

Er zijn op dit moment geen workshops beschikbaar voor bbb health boutique Tilburg

Voor meer informatie en vragen mail naar tilburg@bbbhealthboutique.nl

“De reden dat ik bij bbb ben gestart is omdat ik wilde sporten ondanks een flinke blessure. Fysiek ben ik enorm vooruitgegaan. Mijn blessure is ver hersteld en inmiddels ben ik echt sterker aan het worden en aan het shapen. Daarnaast ben ik met de juiste voedingstips weer op het juiste gewicht gekomen en zit ik lekkerder in mijn vel! bbb is een hele fijne plek om even tijd voor jezelf te hebben en met de juiste begeleiding ook aan jezelf te werken!'

- Karen

Sporten in een warmtecabine

Één van onze onderscheidende kwaliteiten ten opzichte van andere sportscholen voor vrouwen: sporten in een warmtecabine. Een zeer effectieve workout die je in een korte tijd kunt doen. Boek een proefles en komen sporten in een warmtecabine in Tilburg.

✔ Effectief & kort: je volledige workout doe je in 30 minuten.

✔ Enorm doeltreffend bij afvallen en het shapen van je lichaam.

✔ Stimuleert je doorbloeding en werkt reinigend voor je lichaam. Geen spierpijn of pijnklachten!

✔ De temperatuur helpt tegen verschillende huidaandoeningen, rug- en bekkenklachten en zenuwaandoeningen.

✔ Weinig kans op blessures.

✔ Zeker niet onbelangrijk: we weten uit ervaring dat veel vrouwen liggend sporten in warmte ontspannend én heel erg fijn vinden!

Kempenaarplaats 16

Jij als vrouw staat centraal

Iedere vrouw is anders en heeft uiteenlopende persoonlijke gezondheidsdoelen. Bij bbb health boutique Tilburg sta jij als vrouw centraal, ongeacht jouw wensen en doelen. Wij hebben de knowhow voor elke vrouw. Het maakt niet uit of wilt afvallen, shapen, je een mama (to be) bent, in een revalidatieproces of in de overgang zit, een beter voedingspatroon wilt toe-eigenen of dat je op een duurzame manier gezond en fit wilt blijven. Iedere vrouw kan terecht bij de vrouwen sportschool in Tilburg. Wil je meer (mentale) energie? Sterker worden of conditie verbeteren? Afvallen en een gezonder voedingspatroon? Een gezonde zwangerschap? Onze deskundige coaches helpen jou.

Lees voor wie we er zijn

bbb is er voor de

Mama to be

Mama to be

Over Mama to be

Kijk je vol verwachting uit naar de komst van je kleintje en streef je naar een gezonde zwangerschap? Bij bbb staat jouw reis door het moederschap centraal! Wij zijn er om elke fase van jouw moederschap te omarmen en te ondersteunen.

Shaper

Shaper

Over Shaper

Klaar om nu daadwerkelijk wat kilo’s af te vallen en stabiel op gewicht te blijven? Wij gaan verder dan alleen workouts. Bij bbb health boutique kijken we naar het totale concept van gezondheid, waarbij we aandacht besteden aan body, food en mind. Ontdek hoe bbb jou begeleidt op jouw reis naar een bewustere en gezondere versie van jezelf.

Menopauze

Menopauze

Over Menopauze

Het is geen geheim dat de menopauze vaak met negativiteit wordt geassocieerd. Van lichamelijke veranderingen tot afnemend libido en ongewenste kilo's; vrouwen ondergaan heel wat tijdens deze levensfase. Maar bij bbb health boutique geloven we dat de menopauze niet het einde hoeft te betekenen, integendeel, het is een nieuw hoofdstuk dat we samen met een positieve mindset kunnen benaderen!

Recover

Recover

Over Recover

Wanneer bewegen niet meer gaat zoals je gewend bent, je te maken hebt met fysieke klachten, of de vermoeidheid steeds vaker de regie over lijkt te nemen, biedt bbb health boutique de helpende hand. Ontdek onze holistische aanpak, waarbij de juiste voeding, een gezonde leefstijl en voor jou geschikte trainingsprogramma's samenkomen. Bij bbb werk je aan herstel op een manier die volledig bij jou past.

Professional

Professional

Over Professional

Bij bbb health boutique begrijpen we dat jouw commitment aan sporten serieus is. Jouw fitnessomgeving is geen plek om rustig aan te doen, nee, het gaat om knallen. Onze boutiques zijn ontworpen om jouw sportervaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu je kracht wilt vergroten, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, of nieuwe uitdagingen zoekt, wij bieden de tools en expertises die passen bij jouw vastberadenheid!

Mama

Mama

Over Mama

Zoek je als kersverse moeder de balans tussen zelfzorg en gezinsleven? Bij bbb staat jouw reis door het moederschap centraal! Wij zijn er om elke fase van jouw moederschap te omarmen en te ondersteunen.

A HOLISTIC APPROACH TO HEALTH

Met coaching en (hot) workouts je doelen bereiken. Bij bbb health boutique train je op maat en word je gecoacht op voeding & leefstijl. Lees hier meer over onze werkwijze.

Yoga, strength, kickboksen

bbb Tilburg heeft een divers aanbod aan verschillende soorten zaallessen. In onze vrouwengym kun je terecht voor kickboksen, strength training, HITT, Pilates en diverse yoga lessen. In de zaallessen werk je aan kracht, conditie en flexibiliteit. Deze groepslessen zijn fantastisch voor het behalen van resultaat en bij het shapen van jouw lichaam. Bekijk hier ons groepslesrooster. Alle zaallessen, trainingen en cabinelessen worden gegeven door een coach onder begeleiding van muziek. Je wordt dus altijd voorzien van deskundig advies door een professional! Boek snel een proefles. Deze is tijdelijk afgeprijsd van €25 naar €0!

Boek een proefles

Tilburg

Kempenaarplaats 16 5017DX Tilburg +31886440013 tilburg@bbbhealthboutique.nl

Openingstijden

Maandag
07.30 - 13.00
16.00 - 21.30
Dinsdag
08.30 - 12.00
16.00 - 21.30
Woensdag
07.30 - 13.00
16.00 - 21.30
Donderdag
08.30 - 13.00
16.00 - 21.30
Vrijdag
07.30 - 13.00
Zaterdag
08.30 - 13.00
Zondag
08.30 - 13.00

Coaches

Freeke

Freeke

Boutique manager
Over Freeke

Als sportkundige gaat Freeke haar bloed sneller stromen van allerlei verschillende bewegingsactiviteiten. Hierbij staat het behalen van doelen en plezier voorop. Ze houdt zich in het dagelijks leven bezig met het zorgen voor een balans in gezonde voeding, voldoende beweging en juiste ontspanning door het geven van sportmassages. Haar enthousiasme en energie draagt ze graag over om bij bbb de leden te motiveren en ze te kunnen begeleiden naar een goede lifestyle.

Lina

Lina

Boutique assistent
Over Lina

Lina verdiepte zich in de effecten van hormonale anticonceptie en de menstruatiecyclus. Nu verbreed ze haar kennis in orthomoleculaire geneeskunde en Chinese geneeskunde. Haar doel: vrouwen inspireren in het nemen van eigen regie over hun gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit van leven. In haar vrije tijd schildert ze, gaat ze los op Latin muziek of gaat ze op ontdekkingsreis in nieuwe landen.

Myrthe

Myrthe

Coach
Over Myrthe

Myrthe is afgestudeerd als professioneel uitvoerende danser. Passie voor beweging zat er al sinds jong in, daarom is ze altijd gefocust geweest op het lichaam en de energie ervan. Door deze interesse heeft ze ook haar diploma behaald als voedingscoach en personal trainster. Als coach wil ze graag anderen stap voor stap helpen naar een goede balans in fitheid en energie!

Lieke

Lieke

Coach
Over Lieke

Mijn naam is Lieke en ik studeer dans educatie aan Fontys Hogeschool van de Kunsten. Naast de kunst van beweging vind de connectie tussen lichaam en geest ook super interessant en hoop ik die samen met jullie in mijn coachings en lessen op te zoeken.

Marieke

Marieke

Groepsles docente burn & Yoga
Over Marieke

Bij bbb geeft Marieke de Burn, Ashtanga yoga, Vinyasa flow yoga en hot yoga. Deze combinatie van kracht, explosiviteit en rust en balans past goed haar. In haar vrije tijd is ze graag bezig met acro yoga, dansjes doen, boeken lezen en dieren knuffelen.

Cristie

Cristie

Groepsles docente kracht & HIIT
Over Cristie

Als geen ander weet ze hoe het is om van ver te komen. Een reis starten, met vooral veel bergen op de weg en deze te overwinnen. Soms niet vrouw durven zijn. Het spannend vinden om uit je comfort-zone te stappen, je sterk te voelen, echt in je kracht te staan. Ze hoopt hierom alle vrouwen hierin te kunnen helpen, ze te laten doen waar ze zich comfortabel in voelen. Te zijn wie ze willen zijn. Maar ook zeker een extra handje te helpen wanneer ze uit hun comfort-zone willen stappen. Om te worden wie ze willen zijn.

Margreet

Margreet

Pilates & Yoga docente
Over Margreet

Margreet verzorgt al jaren bij bbb de yoga en pilates lessen met veel plezier. Ze hoopt jou snel in een van haar lessen te zien.

Nadine

Nadine

Pilates docente
Over Nadine

Een aantal jaar geleden gooide zij het roer om en ging van een drukke baan in de evenementenbranche naar fulltime wereldreiziger. Sindsdien is het haar passie om de wereld een stukje mooier te maken, te beginnen bij haarzelf. Dit doet ze door beweging, maar ook geeft zij met haar bedrijf Grow Circular advies over duurzaamheid en aromatherapie. Bij bbb hoopt ze jou d.m.v. de lessen en coachings te inspireren en motiveren om dicht bij jezelf (jouw natuur) te blijven, om zo de beste versie van jezelf te zijn.

Louise

Louise

Groepsles docente kracht
Over Louise

Louise is coach in voeding en kracht training. Ze gelooft dat voeding en beweging een leuk aspect kan en mag zijn in je leven. 9 Jaar geleden is ze in Nederland komen wonen en leeft met haar twee lieve honden in Tilburg. Als voedingscoach ziet ze zichzelf een beetje rebels - ze gelooft niet in 'goed' en 'slecht' eten en gelooft dat je makkelijk je doelen kan behalen zonder jezelf te straffen met crash diëten. Met net zoveel passie helpt Louise vrouwen graag te trainen en hen te laten voelen alsof ze de wereld aankunnen. Ook jou helpt ze graag met het behalen van al je doelen rond fitness en voeding.

Rooster

Personal
Cabineles
Zaalles
Buitenles
Online
  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo
07:45 - 08:15
core&more
30 minuten groepsles in de cabine gericht op de buikspieren en het gehele bovenlijf.
08:15 - 09:00
Morning flow yoga
45 min yoga les in de zaal, dynamische bewegingen.
08:15 - 08:45
ByYourself
30 min. Zelfstandig sporten in de cabine: individuele workout met je eigen persoonlijke programma, zonder de begeleiding van een coach.
09:00 - 10:00
power strength
zaalles gericht op het verbeteren van je spierkracht
09:15 - 09:55
Pilates40
40 min. hot cabin groepsles met gecontroleerde bewegingen gericht op core (pilates)
09:15 - 10:00
(hot)pilates op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
10:15 - 10:45
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v een coach
11:00 - 11:30
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor benen, billen en buik
11:00 - 11:30
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
16:45 - 17:15
Fullbody30
30 min. fullbody workout, groepsles gericht op alle spiergroepen op de beat van de muziek.
16:45 - 17:15
Fullbody30 op de mat
17:30 - 18:15
personalXL
45 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt onder begeleiding van een coach
18:15 - 18:45
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
18:15 - 18:45
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
18:30 - 19:15
HIIT45
groepsles in de zaal: cardio & kracht oefeningen met tijdsintverval
19:00 - 19:30
hotHIIT
30 min hot cabin workout op cardio en kracht met tijdsinterval.
19:00 - 19:30
(hot)hiit op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
19:30 - 20:15
Pilates
groepsles in de zaal: bewuste en gecontroleerde bewegingen gericht op het versterken van de core
19:45 - 20:15
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt onder begeleiding van een coach
19:45 - 20:30
ZOOM* Ademwerk&Stretch
20:15 - 21:15
yin yoga
groepsles in de zaal: rustige en meditatieve vorm van yoga, waarbij specifieke houdingen langere tijd worden vastgehouden
20:30 - 21:15
balance
45 min. hot cabin groepsles op muziek van alle spiergroepen incl. stretch & meditatie
20:30 - 21:15
balance op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
09:15 - 09:45
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
09:15 - 09:45
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
10:00 - 10:30
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
10:45 - 11:15
hotHIIT
30 min. hot cabin cardio & kracht groepsles met een tijdsintverval
11:30 - 12:00
ByYourself
30 min. Zelfstandig sporten in de cabine: individuele workout met je eigen persoonlijke programma, zonder de begeleiding van een coach.
16:45 - 17:15
Core&more
30 min. hot cabin groepsles gericht op buik & bovenlijf (armen, rug, borst)
17:30 - 18:00
Personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
18:15 - 18:55
hotpower40
45 min. hot cabin groepsles gericht op kracht.
18:15 - 19:00
XCO
Core en cardio groepsles met XCO buizen in de zaal
19:00 - 19:30
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
19:00 - 19:45
power strength
zaalles gericht op het verbeteren van je spierkracht
19:45 - 20:25
pilates40
40 min. hot cabin groepsles met gecontroleerde bewegingen gericht op core (pilates)
19:45 - 20:25
(hot)pilates op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
20:00 - 20:45
HITT circuit
groepsles in de zaal: cardio en kracht training in circuitvorm
20:30 - 21:00
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
20:30 - 21:00
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
07:45 - 08:30
hot YogaXL
45 min. hot cabin groepsles met vloeiende en statische yoga houdingen
07:45 - 08:30
(hot)yoga op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
08:00 - 08:45
ZOOM* balance
met coach Tamar
08:00 - 08:30
Burn30
groepsles in de zaal op muziek: dumbell training gericht op spieruithoudingsvermogen
08:30 - 09:15
personalXL
45 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
08:45 - 09:45
easy flow yoga
groepsles in de zaal: ontspannende en rustige yoga flow
09:15 - 09:45
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
09:15 - 09:45
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
09:45 - 10:30
bal-pilates
groepsles in de zaal: bewuste en gecontroleerde bewegingen gericht op het versterken van de core, met behulp van een bal
10:00 - 10:30
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
10:45 - 11:25
hotPower40
40 min. kracht les bij de cabines. Alle grote spiergroepen worden getraind d.m.v. weerstandsbanden en dumbells.
11:30 - 12:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
16:45 - 17:15
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt onder begeleding van een coach
17:30 - 18:00
Core&more
30 minuten groepsles in de cabine gericht op de buikspieren en het gehele bovenlijf.
17:30 - 18:00
Core&more op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
18:15 - 18:45
ByYourself
30 min. Zelfstandig sporten in de cabine: individuele workout met je eigen persoonlijke programma, zonder de begeleiding van een coach.
18:45 - 19:30
Burn
groepsles in de zaal op muziek: dumbell trainging gericht op spieruithoudingsvermogen
19:00 - 19:30
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
19:00 - 19:30
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
19:30 - 20:30
vinyasa yoga
groepsles in de zaal: dynamische vorm van yoga
19:45 - 20:15
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
20:30 - 21:15
hot yogaXL
45 min. hot cabin groepsles met vloeiende en statische yoga houdingen
20:30 - 21:00
Cardio Boks30
groepsles in de zaal: boks training ter verbetering van je uithoudingsvermogen en voor alle beginners toegankelijk! Let op: alleen boksen en HIIT oefeningen.
07:45 - 08:15
ZOOM* Strong morning Flow
08:30 - 09:15
balance
45 min. hot cabin groepsles op muziek van alle spiergroepen incl. stretch & meditatie
08:30 - 09:15
balance op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
09:15 - 09:45
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
10:00 - 10:40
Pilates40
40 min. hot cabin groepsles met gecontroleerde bewegingen gericht op core (pilates)
10:45 - 11:15
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
11:30 - 12:00
ByYourself
30 min. Zelfstandig sporten in de cabine: individuele workout met je eigen persoonlijke programma, zonder de begeleiding van een coach.
16:45 - 17:15
personal
30 min. persoonlijke workout in de hot cabin onder begeleing van een coach
17:30 - 18:10
Pilates40
45 min. hot cabin groepsles met gecontroleerde bewegingen gericht op core (pilates)
18:15 - 18:45
booty30
30 min groepsles in en bij de cabine gericht op het trainen van je billen
18:30 - 19:15
body shape
groepsles in de zaal op muziek ter verbetering van conditie en spieruithoudingsvermogen
18:45 - 19:15
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
19:30 - 20:15
bal-pilates
groepsles in de zaal: bewuste en gecontroleerde bewegingen gericht op het versterken van de core, met behulp van een bal
19:30 - 20:15
balance op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
19:30 - 20:30
vinyasa yoga
groepsles in de zaal: dynamische vorm van yoga
19:30 - 20:15
balance
45 min. hot cabin groepsles op muziek van alle spiergroepen incl. stretch & meditatie
20:30 - 21:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
07:45 - 08:30
balance
45 min. hot cabin groepsles op muziek van alle spiergroepen incl. stretch & meditatie
07:45 - 08:30
balance op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
08:30 - 09:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
09:00 - 09:45
Pilates
groepsles in de zaal: bewuste en gecontroleerde bewegingen gericht op het versterken van de core
09:05 - 09:50
ZOOM* pilates45
09:15 - 09:45
hotHIIT
30 min. hot cabin cardio & kracht groepsles met een tijdsintverval
09:15 - 09:45
(hot)hiit op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
09:45 - 10:45
Flow pilates
Groepsles in de zaal; een combinatie van pilates, pilates met bal en yoga. Gericht op core spanning, ontspanning en flexibiliteit.
10:00 - 10:30
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
10:00 - 10:30
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
10:45 - 11:15
stretch
30 min hot cabin waarbij dynamische en statische stretch houdingen elkaar afwisselen + eindontspanning
11:00 - 11:30
TRX
groepsles in de zaal: functionele training met een trx band
11:30 - 12:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
12:15 - 12:45
fullbody30
hot cabin training waar alle spiergroepen aan bod komen
08:30 - 09:00
personal
45 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
08:30 - 09:15
ZOOM* core45
Zoom workout van 45 minutes met focus op de core. De Zoom-link ontvang je per mail en is aanklikbaar in de webapp op het tijdstip van de les.
08:45 - 10:00
ashtanga yoga
krachtige vorm van yoga bestaand uit een vaste serie houdingen
09:15 - 09:55
hotpower40
40min. hot cabin groepsles gericht op kracht
09:15 - 09:45
OUTDOOR30
30 min. buiten workout: bestaande uit conditionele en krachtoefeningen. Verzamelen bij bbb Tilburg. neem een eigen matje, handdoek en een flesje water mee
09:15 - 09:55
(hot)power op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
10:00 - 10:30
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
10:00 - 10:45
power strength
zaalles gericht op het verbeteren van je spierkracht
10:45 - 11:15
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
10:45 - 11:15
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
11:00 - 11:30
OUTDOOR30
30 min. buiten workout: bestaande uit conditionele en krachtoefeningen. Verzamelen bij bbb Tilburg. neem een eigen matje, handdoek en een flesje water mee
11:30 - 12:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
12:15 - 12:45
buiktaille
30 min. hot cabin groepsles gericht op buik & taille
08:30 - 09:15
Pilates45
45 min. hot cabin groepsles met gecontroleerde bewegingen gericht op core (pilates)
09:15 - 09:45
Personal
10:00 - 10:45
balance
45 min. hot cabin groepsles op muziek van alle spiergroepen incl. stretch & meditatie
10:00 - 10:45
balance op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
10:15 - 11:30
yin-yang yoga
groepsles in de zaal: combinatie van yin en yang yoga gericht op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Een combinatie van fysieke uitdaging d.m.v. klassieke yogahoudingen en ontspanning m.b.v ademhalingsoefeningen en meditatie.
10:45 - 11:15
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
11:30 - 12:00
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor benen, billen en buik
11:30 - 12:00
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
11:30 - 12:15
Pilates
groepsles in de zaal: bewuste en gecontroleerde bewegingen gericht op het versterken van de core
12:15 - 13:00
hot yogaXL
45 min. hot cabin groepsles met vloeiende en statische yoga houdingen
12:15 - 12:45
OUTDOOR30
30 min. buiten workout: bestaande uit conditionele en krachtoefeningen. Verzamelen bij bbb Tilburg. neem een eigen matje, handdoek en een flesje water mee
12:15 - 13:00
(hot)yoga op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
20:30 - 21:30
ZOOM* bed Yin
Boek een proefles