De vrouwen sportschool van Tilburg

Terwijl de temperaturen weer naar beneden dalen dit najaar, laten we bij bbb health boutique Tilburg jouw motivatie alleen maar stijgen! Samen met bbb boost jij energielevels naar nieuwe hoogtes, ongeacht welk seizoen het is.

Bij bbb health boutique Tilburg sta jij als vrouw centraal. Niet voor niets zijn wij dé sportschool voor vrouwen in Tilburg en omgeving. Wij hanteren een alomvattende aanpak op individueel niveau: lichaam, voeding en mentale gezondheid. Hierbij stellen onze coaches een gepersonaliseerd plan van aanpak op waarmee jouw doelen worden behaald. Een persoonlijke aanpak in huiselijke sfeer.

Benieuwd hoe bbb health boutique Tilburg jou kan helpen? Haal het beste uit jezelf en plan nu een proefles in. Bespaar €25 want de proefles is tijdelijk helemaal gratis!
Boek een gratis proefles

"Sporten bij bbb Tilburg voelt als thuiskomen. Er hangt een zeer relaxte sfeer, de begeleiding is top en de manier van sporten is ook nog eens heel effectief. Op deze manier sporten in deze fijne setting is heel goed vol te houden. Een aanrader voor iedere vrouw dus!"

- Miranda

Sporten in een warmtecabine

Één van onze onderscheidende kwaliteiten ten opzichte van andere sportscholen voor vrouwen: sporten in een warmtecabine. Een zeer effectieve workout die je in een korte tijd kunt doen. Boek een proefles en komen sporten in een warmtecabine in Tilburg.

✔ Effectief & kort: je volledige workout doe je in 30 minuten.

✔ Enorm doeltreffend bij afvallen en het shapen van je lichaam.

✔ Stimuleert je doorbloeding en werkt reinigend voor je lichaam. Geen spierpijn of pijnklachten!

✔ De temperatuur helpt tegen verschillende huidaandoeningen, rug- en bekkenklachten en zenuwaandoeningen.

✔ Weinig kans op blessures.

✔ Zeker niet onbelangrijk: we weten uit ervaring dat veel vrouwen liggend sporten in warmte ontspannend én heel erg fijn vinden!

Kempenaarplaats 16

Jij als vrouw staat centraal

Iedere vrouw is anders en heeft uiteenlopende persoonlijke gezondheidsdoelen. Bij bbb health boutique Tilburg sta jij als vrouw centraal, ongeacht jouw wensen en doelen. Wij hebben de knowhow voor elke vrouw. Het maakt niet uit of wilt afvallen, shapen, je een mama (to be) bent, in een revalidatieproces of in de overgang zit, een beter voedingspatroon wilt toe-eigenen of dat je op een duurzame manier gezond en fit wilt blijven. Iedere vrouw kan terecht bij de vrouwen sportschool in Tilburg. Wil je meer (mentale) energie? Sterker worden of conditie verbeteren? Afvallen en een gezonder voedingspatroon? Een gezonde zwangerschap? Onze deskundige coaches helpen jou.

A HOLISTIC APPROACH TO HEALTH

Met coaching en (hot) workouts je doelen bereiken. Bij bbb health boutique train je op maat en word je gecoacht op voeding & leefstijl. Lees hier meer over onze werkwijze.

Yoga, strength, kickboksen

bbb Tilburg heeft een divers aanbod aan verschillende soorten zaallessen. In onze vrouwengym kun je terecht voor kickboksen, strength training, HITT, Pilates en diverse yoga lessen. In de zaallessen werk je aan kracht, conditie en flexibiliteit. Deze groepslessen zijn fantastisch voor het behalen van resultaat en bij het shapen van jouw lichaam. Bekijk hier ons groepslesrooster. Alle zaallessen, trainingen en cabinelessen worden gegeven door een coach onder begeleiding van muziek. Je wordt dus altijd voorzien van deskundig advies door een professional! Boek snel een proefles. Deze is tijdelijk afgeprijsd van €25 naar €0!

Boek een proefles

Aankomende workshops en events

Donderdag 7 dec. 20:00u – 21:30u Workshop ‘Cyclisch leven‘ € 25

Boek je ticket door te klikken op een van bovenstaande workshops naar keuze.

Voor meer informatie en vragen mail naar tilburg@bbbhealthboutique.nl

Tilburg

Kempenaarplaats 16 5017DX Tilburg +31886440013 tilburg@bbbhealthboutique.nl

Openingstijden

Maandag
07.30 - 13.00
16.00 - 21.30
Dinsdag
08.30 - 12.00
16.00 - 21.30
Woensdag
07.30 - 13.00
16.00 - 21.30
Donderdag
08.30 - 13.00
16.00 - 21.30
Vrijdag
07.30 - 13.00
Zaterdag
08.30 - 13.00
Zondag
08.30 - 13.00

Coaches

Freeke

Freeke

Boutique manager
Over Freeke

Als sportkundige gaat Freeke haar bloed sneller stromen van allerlei verschillende bewegingsactiviteiten. Hierbij staat het behalen van doelen en plezier voorop. Ze houdt zich in het dagelijks leven bezig met het zorgen voor een balans in gezonde voeding, voldoende beweging en juiste ontspanning door het geven van sportmassages. Haar enthousiasme en energie draagt ze graag over om bij bbb de leden te motiveren en ze te kunnen begeleiden naar een goede lifestyle.

Lina

Lina

Boutique assistent
Over Lina

Lina verdiepte zich in de effecten van hormonale anticonceptie en de menstruatiecyclus. Nu verbreed ze haar kennis in orthomoleculaire geneeskunde en Chinese geneeskunde. Haar doel: vrouwen inspireren in het nemen van eigen regie over hun gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit van leven. In haar vrije tijd schildert ze, gaat ze los op Latin muziek of gaat ze op ontdekkingsreis in nieuwe landen.

Myrthe

Myrthe

Coach
Over Myrthe

Myrthe is afgestudeerd als professioneel uitvoerende danser. Passie voor beweging zat er al sinds jong in, daarom is ze altijd gefocust geweest op het lichaam en de energie ervan. Door deze interesse heeft ze ook haar diploma behaald als voedingscoach en personal trainster. Als coach wil ze graag anderen stap voor stap helpen naar een goede balans in fitheid en energie!

Marieke

Marieke

Coach
Over Marieke

Bij bbb geeft Marieke de Burn, Ashtanga yoga, Vinyasa flow yoga en hot yoga. Deze combinatie van kracht, explosiviteit en rust en balans past goed haar. In haar vrije tijd is ze graag bezig met acro yoga, dansjes doen, boeken lezen en dieren knuffelen.

Margreet

Margreet

Pilates docente
Over Margreet

Margreet verzorgt al jaren bij bbb de yoga en pilates lessen met veel plezier. Ze hoopt jou snel in een van haar lessen te zien.

Lieke

Lieke

Coach
Over Lieke

Mijn naam is Lieke en ik studeer dans educatie aan Fontys Hogeschool van de Kunsten. Naast de kunst van beweging vind de connectie tussen lichaam en geest ook super interessant en hoop ik die samen met jullie in mijn coachings en lessen op te zoeken.

Nadine

Nadine

Pilates docente
Over Nadine

Een aantal jaar geleden gooide zij het roer om en ging van een drukke baan in de evenementenbranche naar fulltime wereldreiziger. Sindsdien is het haar passie om de wereld een stukje mooier te maken, te beginnen bij haarzelf. Dit doet ze door beweging, maar ook geeft zij met haar bedrijf Grow Circular advies over duurzaamheid en aromatherapie. Bij bbb hoopt ze jou d.m.v. de lessen en coachings te inspireren en motiveren om dicht bij jezelf (jouw natuur) te blijven, om zo de beste versie van jezelf te zijn.

Louise

Louise

Strenght docente
Over Louise

Louise is coach in voeding en kracht training. Ze gelooft dat voeding en beweging een leuk aspect kan en mag zijn in je leven. 9 Jaar geleden is ze in Nederland komen wonen en leeft met haar twee lieve honden in Tilburg. Als voedingscoach ziet ze zichzelf een beetje rebels - ze gelooft niet in 'goed' en 'slecht' eten en gelooft dat je makkelijk je doelen kan behalen zonder jezelf te straffen met crash diëten. Met net zoveel passie helpt Louise vrouwen graag te trainen en hen te laten voelen alsof ze de wereld aankunnen. Ook jou helpt ze graag met het behalen van al je doelen rond fitness en voeding.

Rooster

Personal
Cabineles
Zaalles
Buitenles
Online
  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo
07:45 - 08:15
core&more
30 minuten groepsles in de cabine gericht op de buikspieren en het gehele bovenlijf.
08:15 - 08:45
Burn30
groepsles in de zaal op muziek: dumbell training gericht op spieruithoudingsvermogen
08:15 - 08:45
ByYourself
30 min. Zelfstandig sporten in de cabine: individuele workout met je eigen persoonlijke programma, zonder de begeleiding van een coach.
09:15 - 09:45
hotPilates
30 min. hot cabin groepsles met gecontroleerde bewegingen gericht op core (pilates)
09:15 - 09:45
(hot)pilates op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
10:00 - 10:30
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v een coach
10:45 - 11:15
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor benen, billen en buik
16:45 - 17:15
Fullbody30
30 min. fullbody workout, groepsles gericht op alle spiergroepen op de beat van de muziek.
16:45 - 17:15
Fullbody30 op de mat
17:30 - 18:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt onder begeleiding van een coach
18:15 - 18:45
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
18:15 - 18:45
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
18:30 - 19:15
HIIT45
groepsles in de zaal: cardio & kracht oefeningen met tijdsintverval
18:45 - 19:30
HIIT45
groepsles in de zaal: cardio & kracht oefeningen met tijdsintverval
19:00 - 19:30
ByYourself
30 min. Zelfstandig sporten in de cabine: individuele workout met je eigen persoonlijke programma, zonder de begeleiding van een coach.
19:00 - 19:30
(hot)hiit op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
19:30 - 20:15
Pilates
groepsles in de zaal: bewuste en gecontroleerde bewegingen gericht op het versterken van de core
19:45 - 20:15
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt onder begeleiding van een coach
20:15 - 21:15
yin yoga
groepsles in de zaal: rustige en meditatieve vorm van yoga, waarbij specifieke houdingen langere tijd worden vastgehouden
20:30 - 21:15
balance
45 min. hot cabin groepsles op muziek van alle spiergroepen incl. stretch & meditatie
20:30 - 21:15
balance op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
08:30 - 09:00
hotPilates
30 min. hot cabin groepsles met gecontroleerde bewegingen gericht op core (pilates)
09:15 - 09:45
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
09:15 - 09:45
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
10:00 - 10:30
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
10:45 - 11:15
hotHIIT
30 min. hot cabin cardio & kracht groepsles met een tijdsintverval
11:30 - 12:00
ByYourself
30 min. Zelfstandig sporten in de cabine: individuele workout met je eigen persoonlijke programma, zonder de begeleiding van een coach.
16:45 - 17:15
buikTaille
30 min. hot cabin groepsles gericht op buik & taille
17:30 - 18:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
18:00 - 18:45
body shape
groepsles in de zaal op muziek ter verbetering van conditie en spieruithoudingsvermogen
18:15 - 19:00
hotpower45
45 min. hot cabin groepsles gericht op kracht
19:00 - 19:30
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
19:00 - 19:45
power strength
zaalles gericht op het verbeteren van je spierkracht
19:45 - 20:15
hotPilates
30 min. hot cabin groepsles met gecontroleerde bewegingen gericht op core (pilates)
19:45 - 20:15
(hot)pilates op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
20:00 - 20:45
HITT circuit
groepsles in de zaal: cardio en kracht training in circuitvorm
20:30 - 21:00
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
07:45 - 08:30
hot Yoga
30 min. hot cabin groepsles met vloeiende en statische yoga houdingen
07:45 - 08:15
(hot)yoga op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
08:00 - 08:45
ZOOM* balance
met coach Tamar
08:00 - 08:30
Burn30
groepsles in de zaal op muziek: dumbell training gericht op spieruithoudingsvermogen
08:30 - 09:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
08:45 - 09:45
easy flow yoga
groepsles in de zaal: ontspannende en rustige yoga flow
09:15 - 09:45
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
09:15 - 09:45
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
09:45 - 10:30
bal-pilates
groepsles in de zaal: bewuste en gecontroleerde bewegingen gericht op het versterken van de core, met behulp van een bal
10:00 - 10:30
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
10:45 - 11:30
hotPower45
45 min. kracht les bij de cabines. Alle grote spiergroepen worden getraind d.m.v. weerstandsbanden en dumbells.
11:30 - 12:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
16:45 - 17:15
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt onder begeleding van een coach
17:30 - 18:00
Core&more
30 minuten groepsles in de cabine gericht op de buikspieren en het gehele bovenlijf.
17:30 - 18:00
Core&more op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
18:15 - 18:45
Personal
30 min. Sporten in de cabine: workout met je eigen persoonlijke programma met de begeleiding van een coach.
18:45 - 19:30
Burn
groepsles in de zaal op muziek: dumbell trainging gericht op spieruithoudingsvermogen
19:00 - 19:30
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
19:00 - 19:30
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
19:30 - 20:30
vinyasa yoga
groepsles in de zaal: dynamische vorm van yoga
19:45 - 20:15
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
20:15 - 21:15
Zoom Yin Yoga
Rustige en meditatieve vorm van yoga, waarbij specifieke houdingen langere tijd worden vastgehouden
20:30 - 21:00
hot yoga
30 min. hot cabin groepsles met vloeiende en statische yoga houdingen
20:30 - 21:00
Cardio Boks30
groepsles in de zaal: boks training ter verbetering van je uithoudingsvermogen en voor alle beginners toegankelijk! Let op: alleen boksen en HIIT oefeningen.
20:30 - 21:00
TRX
groepsles in de zaal: functionele training met een trx band
08:30 - 09:15
balance
45 min. hot cabin groepsles op muziek van alle spiergroepen incl. stretch & meditatie
08:30 - 09:15
balance op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
09:15 - 09:45
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
10:00 - 10:30
hotPilates
30 min. hot cabin groepsles met gecontroleerde bewegingen gericht op core (pilates)
10:45 - 11:15
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
11:30 - 12:00
Personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
16:45 - 17:15
personal
30 min. persoonlijke workout in de hot cabin onder begeleing van een coach
17:30 - 18:00
hotPilates
30 min. hot cabin groepsles met gecontroleerde bewegingen gericht op core (pilates)
18:15 - 18:45
booty30
30 min groepsles in en bij de cabine gericht op het trainen van je billen
18:15 - 19:00
Techniek Kickboks
Groepsles in de zaal: kickboksen gericht op techniek en uithoudingsvermogen.
18:30 - 19:15
body shape
groepsles in de zaal op muziek ter verbetering van conditie en spieruithoudingsvermogen
18:45 - 19:15
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
19:00 - 19:45
body shape
groepsles in de zaal op muziek ter verbetering van conditie en spieruithoudingsvermogen
19:30 - 20:15
Techniek Kickboks
Groepsles in de zaal: kickboksen gericht op techniek en uithoudingsvermogen.
19:45 - 20:30
balance
45 min. hot cabin groepsles op muziek van alle spiergroepen incl. stretch & meditatie
19:45 - 20:30
balance op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
20:00 - 21:30
Workshop leven naar je cyclus
Leer je cyclus als een gift zien in plaats van een vloek. Door bewust te worden rond de pieken en dalen van je hormoonlevels leer je begrijpen waarom je je op een bepaald moment zo voelt. Met praktische kleine stappen kun je leven en houding hierop aanpassen voor meer rust in je hoofd en lijf. Deze workshop gaat vooral over je mentale gezondheid.
20:30 - 21:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
20:30 - 21:15
bal-pilates
groepsles in de zaal: bewuste en gecontroleerde bewegingen gericht op het versterken van de core, met behulp van een bal
07:45 - 08:30
balance
45 min. hot cabin groepsles op muziek van alle spiergroepen incl. stretch & meditatie
07:45 - 08:30
balance op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
08:30 - 09:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
08:45 - 10:45
Zoom Yin Yoga
Rustige en meditatieve vorm van yoga, waarbij specifieke houdingen langere tijd worden vastgehouden
09:00 - 09:45
Pilates
groepsles in de zaal: bewuste en gecontroleerde bewegingen gericht op het versterken van de core
09:05 - 09:50
ZOOM* pilates
09:15 - 09:45
hotHIIT
30 min. hot cabin cardio & kracht groepsles met een tijdsintverval
09:15 - 09:45
(hot)hiit op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
09:45 - 10:45
Flow pilates
Groepsles in de zaal; een combinatie van pilates, pilates met bal en yoga. Gericht op core spanning, ontspanning en flexibiliteit.
10:00 - 10:30
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
10:00 - 10:30
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
10:45 - 11:15
stretch
30 min hot cabin waarbij dynamische en statische stretch houdingen elkaar afwisselen + eindontspanning
11:00 - 11:30
TRX
groepsles in de zaal: functionele training met een trx band
11:30 - 12:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
12:15 - 12:45
Fullbody30
30 min. fullbody workout, groepsles gericht op alle spiergroepen op de beat van de muziek.
08:30 - 09:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
08:30 - 09:15
ZOOM* core45
Zoom workout van 45 minutes met focus op de core. De Zoom-link ontvang je per mail en is aanklikbaar in de webapp op het tijdstip van de les.
08:45 - 10:00
ashtanga yoga
krachtige vorm van yoga bestaand uit een vaste serie houdingen
08:45 - 09:45
Zoom Vinyasa flow yoga
Een dynamische yoga les op de ademhaling
09:15 - 10:00
hotpower45
45min. hot cabin groepsles gericht op kracht
09:15 - 09:45
(hot)power op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
09:15 - 10:00
OUTDOOR45
45 min. buiten workout: bestaande uit conditionele en krachtoefeningen. Verzamelen bij bbb Tilburg. neem een eigen matje, handdoek en een flesje water mee
10:00 - 10:30
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
10:15 - 11:00
power strength
zaalles gericht op het verbeteren van je spierkracht
10:45 - 11:15
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
10:45 - 11:15
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
11:30 - 12:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
12:15 - 12:45
buiktaille
30 min. hot cabin groepsles gericht op buik & taille
08:30 - 09:00
hotpilates
30 min. hot cabin groepsles met gecontroleerde bewegingen gericht op core (pilates)
08:45 - 09:45
Zoom Yin Yoga
Rustige en meditatieve vorm van yoga, waarbij specifieke houdingen langere tijd worden vastgehouden
09:15 - 09:45
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
10:00 - 10:45
balance
45 min. hot cabin groepsles op muziek van alle spiergroepen incl. stretch & meditatie
10:00 - 10:45
balance op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
10:15 - 11:30
yin-yang yoga
groepsles in de zaal: combinatie van yin en yang yoga gericht op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Een combinatie van fysieke uitdaging d.m.v. klassieke yogahoudingen en ontspanning m.b.v ademhalingsoefeningen en meditatie.
10:45 - 11:15
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
11:30 - 12:00
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor benen, billen en buik
11:30 - 12:00
bbb30 op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
11:30 - 12:15
Pilates
groepsles in de zaal: bewuste en gecontroleerde bewegingen gericht op het versterken van de core
12:15 - 13:00
hot yoga
30 min. hot cabin groepsles met vloeiende en statische yoga houdingen
12:15 - 12:45
(hot)yoga op de mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
Boek een proefles