Book your trial class here!

During a trial class you can experience our professional and friendly approach and how it feels to exercise in warmth.

Log in to your bbb account

Enter your personal details

Enter your personal details to create an account and manage your schedule.

Forgot your password?

Enter your e-mail address to reset your password

Please wait...

We are submitting the form, this can take a few seconds

Your trial has been booked

Below are the details of your trial booking

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

You can change or cancel your trial by logging in with your account details

Your login was successfull

You are being redirected to your account

Forgot your password?

An e-mail with intstructions has been sent to your e-mail address

Tilburg

Tilburg

Classes

Floor

"bbb is voor mij dé plek waar ik voor, tijdens en na mijn zwangerschap onder begeleiding van lieve coaches veilig kan bewegen. De coaches begeleiden je naar jouw persoonlijke doelen, ongeacht of deze gedurende verschillende levensfases veranderd zijn"

Miranda

"Sporten bij bbb Tilburg voelt als thuiskomen. Er hangt een zeer relaxte sfeer, de begeleiding is top en de manier van sporten is ook nog eens heel effectief. Op deze manier sporten in deze fijne setting is heel goed vol te houden. Een aanrader voor iedere vrouw dus!"

Daphne

"Ik kom hier echt met veel plezier en mét resultaat! Sporten was nog nooit zo leuk, zo easy en ik ben strakker en fitter dan ooit."

Tilburg

Personal coaching

Myrthe

"Myrthe is afgestudeerd als professioneel uitvoerende danser. Passie voor beweging zat er al sinds jong in, daarom is ze altijd gefocust geweest op het lichaam en de energie ervan. Door deze interesse heeft ze ook haar diploma behaald als voedingscoach. Als coach wil ze graag anderen stap voor stap helpen naar een goede balans in fitheid en energie!"

Lina

Lina verdiepte zich in de effecten van hormonale anticonceptie en de menstruatiecyclus. Nu wil ze haar kennis verbreden in holistische gezondheid zoals Chinese geneeskunde of natuurgeneeskunde. Haar doel: vrouwen inspireren in het nemen van eigen regie over hun gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit van leven.

Freeke

Als sportkundige gaat Freeke haar bloed sneller stromen van allerlei verschillende bewegingsactiviteiten. Hierbij staat het behalen van doelen en plezier voorop. Ze houdt zich in het dagelijks leven bezig met het zorgen voor een balans in gezonde voeding, voldoende beweging en juiste ontspanning door het geven van sportmassages. Haar enthousiasme en energie draagt ze graag over om bij bbb de leden te motiveren en ze te kunnen begeleiden naar een goede lifestyle.

Tilburg

Yes, I would love to get more information about a free hot cabin session!

Fill out this form to receive information about the try out. Or schedule your hot cabin try out here!