bbb is er voor elke fase van het moederschap

Of je nu vol verwachting uitkijkt naar de komst van je kleintje en streeft naar een gezonde zwangerschap, of als je als kersverse moeder de balans zoekt tussen zelfzorg en gezinsleven - bij bbb staat jouw reis door het moederschap centraal! Wij zijn er om elke fase van jouw moederschap te omarmen en te ondersteunen.
Boek een gratis proefles

In balans tijdens de zwangerschap

Tijdens je zwangerschap is het cruciaal om jezelf als toekomstige mama gezond en energiek te voelen, zodat je helemaal klaar bent voor de komst van je kleintje. Onze op maat gemaakte programma’s zijn ontworpen om jou niet alleen in beweging te houden tijdens de zwangerschap, maar ze bieden ook de nodige ontspanning en plezier! Bij bbb kun je jezelf uitdagen met work-outs in onze hot cabins, ontspannen met yoga en genieten van voedings- en lifestylecoaching.

Bewegingsprogramma’s op maat

Of je nu in het eerste, tweede, of derde trimester zit, bij bbb creëren we op maat gemaakte bewegingsprogramma’s voor jou. Zo zorgen we ervoor dat je elke oefening veilig kunt uitvoeren en aansluit bij jouw wensen. Geen one-size-fits-all methode, maar een programma dat zich aanpast aan jouw unieke behoeftes tijdens het moederschap. Hier draait het om jouw kracht, jouw comfort en jouw doelen.

Alles in één

Als holistische sportschool bieden wij meer dan alleen workouts. Onze coaching omvat body, food en mind. Of je nu behoefte hebt aan voedingsadvies tijdens de zwangerschap, een mentale boost nodig hebt, of fysieke ongemakken ervaart – wij zijn er voor jou. Onze coaches staan klaar je te begeleiden en ondersteunen, zodat je vol vertrouwen en in balans elke fase van het moederschap kunt verwelkomen.

Aandacht en persoonlijke begeleiding

In onze vrouwelijke community voel je direct de krachtige verbinding met andere (toekomstige) moeders. Of je nu tips nodig hebt, behoefte hebt aan een luisterend oor of gewoon de energie van een sterke vrouwelijke gemeenschap wilt ervaren, bij bbb vind je het allemaal. De warme, huiselijke sfeer in onze boutique zorgt voor een omgeving waarin je je op je gemak voelt en echt kunt focussen op je welzijn.

De kracht van moederschap

Onze postnatale work-outs zijn ontworpen met jou in gedachten. Of je nu focust op herstel, conditie-opbouw of gewoon wat tijd voor jezelf wilt, we stemmen jouw personal work-outs af op wat jij nodig hebt. Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Veilig starten na de bevalling

Veiligheid voorop staat als het gaat om sporten na de bevalling, daarom bieden we programma’s die verantwoord kunnen worden gestart vanaf zes weken na de bevalling. In onze boutique creëren we een ondersteunende omgeving waarin je je op je gemak voelt om aan je eigen doelen te werken. Geen haast, geen druk; hier bepaal jij het tempo. Want veilig sporten na de bevalling betekent ook luisteren naar je eigen lichaam.

Bring your baby

Bij bbb mag je je kleintje meenemen tijdens de speciale bring your baby uurtjes, waardoor je in alle rust kunt sporten terwijl je baby in de buurt is. Geen oppasstress, geen gedoe. Onze speciale sessies zijn ontworpen zodat jij kunt werken aan jezelf, terwijl je kleintje dichtbij is. Bovendien zijn de bring your baby-sessies niet alleen een moment van fysieke activiteit, maar bieden ook een gelegenheid om ervaringen te delen en samen te groeien met andere moeders!

Flexibiliteit voor moeders

We begrijpen dat moeders hectische schema’s hebben. Daarom bieden we korte work-outs van 30-40 minuten aan, zodat je effectief resultaten kunt behalen zonder dat het te veel tijd in beslag neemt. Zo kun jij investeren in jouw gezondheid en welzijn, zelfs te midden van een druk gezinsleven.

Sporten voor moeders

Bij bbb is het niet alleen sporten; het is een reis van empowerment door elke fase van het moederschap. Boek een gratis proefles in en ontdek een plek waar niet alleen jouw gezondheid centraal staat, maar waar je ook volledig kunt ontspannen en kunt genieten van kostbare me-time!
Boek een gratis proefles

bbb is er ook voor

Op zoek naar wat bbb allemaal nog meer voor je kan betekenen? Lees voor wie we ons nog meer inzetten!

Lees verder
Boek een proefles