Een vrouw is aan het sporten in een hot cabin bij bbb health boutique Amsterdam, een holistische sportschool voor vrouwen. Ze wil graag afvallen.

Afvallen op een duurzame manier

Wil je werken aan je gewicht, je prettiger voelen in je lijf of doelgericht shapen? Bij bbb kiezen we ervoor om jou te begeleiden op een holistische manier.

Samen met onze coaches maak je een plan op maat en combineer je jouw eigen personal workout in de hot cabin met verschillende lesjes. Daarnaast word je gecoacht, zodat je duurzaam afvalt en plezier hebt in het proces.

Coachen

We coachen jou als vrouw op het gebied van body, food en mind. Naast de workouts in de hot cabin of zaal, bieden we food- en lifestylecoaching. Iedere vrouw start bij bbb health boutique met het bespreken van doelen en het invullen van een vragenlijst. Hier wordt jouw unieke holistische advies bepaald, ofwel jouw foundation. Zo kijken we naar stress, slaap, voeding, hormoonhuishouding en beweging. Want afvallen is meer dan alleen voeding.

 

 

Twee vrouwen staan bij een weegschaal. Ze praten over gewicht en afvallen.

'Ik ben geen sportief type en normaal ben ik al snel op iets uitgekeken, maar niet bij bbb health boutique. Er hangt een relaxte sfeer waardoor je je meteen op je gemak voelt. De coaches helpen je om het beste uit jezelf te halen door je te koppelen aan leuke programma’s.'

- Daina
Een vrouw met overgewicht is aan het sporten in een warmtecabine bij bbb health boutique Amsterdam.

Sporten in warmte

Uniek bij bbb is dat je sport in een hot cabin. Onze leden vinden dit een hele fijne ervaring. Je hebt namelijk een cabine voor jezelf en dit geeft een fijn en veilig gevoel.

Waarom is sporten in warmte goed voor je?

  • Een warming-up is overbodig. In 30 minuten ben je klaar.
  • Het heeft een reinigende werking. Door de warmte transpireer je snel en raak je afvalstoffen kwijt.
  • Weinig tot geen risico’s op blessures, omdat de oefeningen liggend in warmte en onder begeleiding worden uitgevoerd.
  • Het stimuleert de vetverbranding. Je lichaam moet harder werken in de warmte, dus heb je sneller resultaat.
  • De warmte en beweging verbeteren de doorbloeding.
  • Zeker niet onbelangrijk: we weten uit ervaring dat veel vrouwen liggend sporten in warmte ontspannend én heel erg fijn vinden – 30 minute workout!

Ben je nieuwsgierig naar onze holistische werkwijze en hot cabin workouts? Je kunt gratis met ons kennismaken door een proefles in te plannen. Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele en vriendelijke aanpak ervaren.

 

Boek een proefles