Het team

Ons team heeft passie voor body, food & mind, en motiveert jou om de gezondste versie van jezelf te zijn. Maak kennis met de mensen achter de boutiques, onze coaches, trainers, fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen.

Esther

Esther

Founder & psychologe
Over Esther

Esther is een van de founders van bbb health boutique. Ze is psycholoog, cognitief gedragstherapeut en yin yoga docente. Haar interesse ligt op het gebied van het doorbreken van ongezonde patronen door het contact met jezelf aan te gaan.

Merel

Merel

Boutique assistent & meditatiecoach
Over Merel

Uit het hoofd en in mijn lijf. Dat is het doel waarmee ik sport, beweeg en mediteer. Ik heb een passie voor yoga en heb me volledig verdiept in welke voeding je lichaam nodig heeft in elke fase van je vrouwelijke cyclus. Ik geniet ervan om mijn positieve energie met anderen te delen en mensen te motiveren meer balans in hun eigen levensstijl te brengen.

Daisy

Daisy

Coach & Pilates docente
Over Daisy

Daisy is pilates docente en heeft jaren bij bbb gesport. Fit & gezond voelen staat in haar leven centraal. Graag brengt ze haar enthousiasme voor sport en Pilates technieken over bij jullie!

Daphne

Daphne

Coach & holistisch coach
Over Daphne

Daphne is holistisch coach en Transformational Cupping therapeut. Haar missie is om vrouwen te helpen oude pijn los te laten. Ze is gepassioneerd om hen balans te laten vinden. Ze gelooft dat voedzaam eten & effectief trainen de manier is naar een gezond leven.

Eva

Eva

Coach & danseres
Over Eva

Eva is uitvoerend en docent danseres en heeft zich later verder ontwikkeld op het gebied van Pilates, Barre, Voedingscoach. Naast het werk bij BBB werkt zij bij Fitchannel.com waar zij onder andere leden online coacht, meewerkt aan het creëren van nieuwe producties en blogs schrijft.

Joyce

Joyce

Coach & natuurgeneeskundig therapeut
Over Joyce

Joyce is dansdocent en natuurgeneeskundig therapeut. Als dansdocente weet zij dat lichaam en geest verbonden is en hoe belangrijk het is hier aandacht aan te geven. Als natuurgeneeskundig therapeut is zij in staat om mensen op fysiek, mentaal en spiritueel vlak te begeleiden in hun zoektocht naar hun eigen geneeskracht vanuit de kern.

Romy

Romy

Coach
Over Romy

Romy is als (bijna) Holistisch Coach gefascineerd door het vrouwelijke lichaam, wijsheid en creatiekracht. Met haar liefde voor de Ayurvedische filosofie is zij dagelijks bezig met bewustwording, ademwerk, yoga en voeding. Ze vindt het geweldig om samen op zoek te gaan naar balans tussen lichaam en geest zodat verbinding ontstaat.

Roos

Roos

Coach
Over Roos

Roos is actrice en holistische coach bij bbb Amstel en Jordaan. Zij is gedreven om vanuit zachtheid tot een gezonde leefstijl te komen, waarin zelfzorg centraal staat.

Sofie

Sofie

Coach
Over Sofie

Sofie is body, food & mind coach bij bbb Amstel & Jordaan. 'Op zoek naar balans, dat is voor mij de kern. Als oud lid van bbb weet ik uit hoe belangrijk een persoonlijke aanpak hierin is. Ik hoop vanuit mijn journey anderen te inspireren om op zoek te gaan naar hun gezonde ik.'

Tamar

Tamar

Coach & Pilates docente
Over Tamar

Tamar heeft veel affiniteit met houding en beweging en een grote hoeveelheid kennis over voeding. Tamar is Pilates docente en vanaf het eerste uur coach bij bbb. Ze is volgens velen een ‘natural talent’ op het gebied van coaching.

Alice

Alice

Pilates docente
Over Alice

Alice was drie jaar oud toen ze begon met dansen. Op haar 18e verhuisde ze naar Rome om de professionele dansopleiding op Dance Arts faculteit te volgen, hier is ze gecertificeerd als professionele hedendagse danser. 'Door middel van dans kwam ik in aanraking met pilates, en ben ik afgestudeerd als pilates docente bij de Kineticode Teacher Training.'

Alice

Alice

Docente
Over Alice

Naast haar specialisatie in financiële criminaliteit, heeft Alice altijd interesse in sport gehad! Ze begon met turnen toen ze 3 was en is nu een ervaren amateur atleet en gediplomeerd trainer. Alice is een kleine dame maar heeft energie voor 10! Ze vindt het heerlijk leuk om deze positieve energie te delen met iedereen om haar heen en houdt ervan om een gezonde en evenwichtige levensstijl te behouden. Haar motto is: daag je grenzen uit maar blijf trouw aan je waarden!

Anita

Anita

Yoga docente
Over Anita

Anita kwam in contact met yoga na jarenlange studie van levensenergie (prana) door Reiki en later Pranic healing. Ze is naast yoga docent een gecertificeerd pranic healer en trainer. Met liefde, speelsheid, kennis en creativiteit helpt ze jou in haar lessen je dichter bij je beste zelf te brengen: happy en vitaal!

Anne

Anne

Yoga docente
Over Anne

Anne is yogadocente en kwam 15 jaar geleden voor het eerst in aanraking met yoga. Ze had destijds een veeleisende baan en haar wekelijkse yoga sessies waren het enige moment voor rust. "Het mooie aan yoga vind ik de flow van pose naar pose. Het voelt voor mij als een dans met ontelbare mogelijkheden. De rust die ik zelf vind en het herboren gevoel ná de yoga, wil ik graag aan anderen meegeven.”

Annewytske

Annewytske

Yoga docente
Over Annewytske

Yoga betekende ooit voor mij een fysieke “workout" om sterker en leniger worden. Door de jaren heen ontdekte ik meerdere lagen en werd yoga mijn anker in uitdagende tijden. Meditatie bracht mij rust en balans doordat er een betere verbinding ontstond tussen lichaam en geest waardoor ik meer kon ontspannen, loslaten en goed voor mijn lichaam èn geest leerde zorgen. Ik word blij van de veelzijdigheid, afwisseling, energie, verbinding en de continue ontwikkeling die ik hiermee creëer en deel dit graag middels mijn yogalessen met anderen!

Emma

Emma

Yoga docente
Over Emma

Emma is toegepast psycholoog en yogadocente. Zij gebruikt yoga als een tool voor zelfontwikkeling, een gezonde geest en een gezond lichaam. 'Ieder mens is uniek en heeft andere behoeftes op het gebied van gezondheid. Door de juiste vragen te stellen wil ik je als coach hier inzicht in geven zodat jij weet wat je nodig hebt om je gezonder en fitter te laten voelen. Door je lichaam en geest beter te leren kennen kan je namelijk keuzes maken die beter passen bij wie je bent en wie je wilt zijn.'

Boek een proefles