Het team

Ons team heeft passie voor body, food & mind, en motiveert jou om de gezondste versie van jezelf te zijn. Maak kennis met de mensen achter de boutiques, onze coaches, trainers, fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen.

Anoek

Anoek

Coach
Over Anoek

Anoek is een vakleerkracht bewegingsonderwijs en geeft gymles op de basisschool. Daarnaast is ze Personal Trainer in opleiding. Ze heeft affiniteit met sport, heeft jarenlang gedanst en is sinds kort zeer actief met crossfit. Als coach begeleidt zij vouwen bij het proces om zich krachtiger te voelen.

Danielle

Danielle

Eigenaresse
Over Danielle

Danielle is mede-franchisenemer en tweelingzusje van Marlene. Haar missie is iedere dag iemand inspireren de verbeterde versie van zichzelf te laten zijn! En dit graag met veel positieve energie en oprechte aandacht.

Elin

Elin

Boutique manager
Over Elin

Elin is naast holistisch coach ook boutique manager en overziet de marketing voor bbb Haarlem. Ze is opgeleid tot stress en burn-out coach met een specialisme in gedragspatronen. Ze vindt het dan ook erg interessant hoe mensen denken en wat voor effect dit heeft op gedrag en lichaam. Daarnaast heeft ze veel affiniteit met voeding en is zich hier verder in aan het ontwikkelen!

Ilona

Ilona

Boutique manager
Over Ilona

Ilona is boutique manager bij BBB Haarlem, yogadocente en coach. "Als yogadocent wil ik je in de lessen ruimte, ontspanning en aandacht voor je zelf meegeven. En als coach hoop ik je te stimuleren deze elementen toe te passen in je dagelijkse leven. Leer te leven als 'leukste' versie van jezelf, zodat je vol aandacht kunt blijven groeien en genieten!"

Lian

Lian

Boutique manager
Over Lian

Dit is Lian. Ze is al enige jaren vast pilates instructrice bij bbb health boutique Haarlem. Ze vindt het heerlijk om bij te dragen aan vrouwen in hun kracht zetten. "Ik wil je graag helpen je eigen lijf in al haar facetten te leren kennen. En de kracht te krijgen om de wat minder sterke onderdelen te leren omarmen. Stop het gevecht met jezelf en ga vanuit liefde met jezelf en je lichaam aan de slag. Ik help je er graag bij!"

Lisette

Lisette

Assistent boutique manager
Over Lisette

5 jaar geleden begon Lisette haar persoonlijke reis. Door verschillende patronen te hebben doorbroken, heeft ze ervaren hoe krachtig de geest is en hoe sterk het lichaam kan zijn. Ze gelooft erin dat alles met elkaar is verbonden en invloed op elkaar heeft. Het is haar droom, missie en doel om andere vrouwen te helpen in hun persoonlijke reis naar de beste versie van hunzelf.

Marjolein

Marjolein

Coach
Over Marjolein

Marjolein werkt als holistisch coach en Reiki therapeut bij bbb Haarlem.

Marlene

Marlene

Eigenaresse
Over Marlene

Marlene is pedagoog, gedragswetenschapper en geeft bij bbb intiuïtieve (familie) opstellingen. Ze is franchisenemer van bbb Haarlem. Het is haar passie om mensen te inspireren en te coachen naar de beste versie van zichzelf.

Naomi

Naomi

Assistent boutique manager
Over Naomi

Weerstand doorbreken en in je eigen kracht komen staan en daarin andere vrouwen mogen helpen, vindt Naomi het mooiste wat er is. Dit in combinatie met een vleugje humor en nuchterheid. Ze ontvangt iedereen graag met open armen en helpt met alle plezier.

Noortje

Noortje

Coach
Over Noortje

Noortje is vitaliteitscoach met hormonen als specialisme. Ze vindt het spannend om je te helpen je innerlijke motivatie te vinden, gedragspatronen te veranderen en verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Hierdoor voel je je evenwichtiger en energieker.

Xandra

Xandra

Coach
Over Xandra

Xandra is coach en yogadocent bij BBB Haarlem. Zij is moeder van 5 (en een hond) en behoorlijk fit (op weg naar top fit!) dankzij een gezonde leefstijl.⁠ Xandra heeft veel opleidingen gedaan en wilt haar kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen en doorgeven. ⁠Haar opleidingen hebben haar steeds dichter bij haar eigen innerlijke kracht en beauty gebracht. Deze ervaring brengt ze graag op andere vrouwen over, zodat ze zich fit, krachtig en stralend voelen!

Boek een proefles