• a
 • b
 • c
 • d
 • e
 • f
 • g
 • h
 • i
 • j
 • k
 • l
 • m
 • n
 • o
 • p
 • q
 • r
 • s
 • t
 • u
 • v
 • w
 • x
 • y
 • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

het team

Ons team heeft passie voor body, food & mind, en motiveert jou om de gezondste versie van jezelf te zijn. Maak kennis met de mensen achter de boutiques, onze coaches, trainers, fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen.

bbb-ondernemer

Marlene is pedagoog, gedragswetenschapper en geeft bij bbb intiuïtieve (familie) opstellingen. Ze is franchisenemer van bbb Haarlem. Het is haar passie om mensen te inspireren en te coachen naar de beste versie van zichzelf.

Marlene

bbb-ondernemer

Danielle is mede-franchisenemer en tweelingzusje van Marlene. Haar missie is iedere dag iemand inspireren de verbeterde versie van zichzelf te laten zijn! En dit graag met veel positieve energie en oprechte aandacht.

Danielle

Boutique manager

Ilona is boutique manager bij bbb Haarlem, yogadocente en coach. ''Als yogadocent wil ik je in de lessen ruimte, ontspanning en aandacht voor jezelf meegeven. En als coach hoop ik je te stimuleren deze elementen toe te passen in je dagelijkse leven. Leer te leven als ‘leukste’ versie van jezelf, zodat je vol aandacht kunt blijven groeien en genieten!''

Ilona

Psycholoog

Julie is psycholoog (Msc., lid NIP), trainer, reiki therapeut en yoga therapeut in opleiding met een achtergond in zen en vipassana meditatie. Haar missie is om vrouwen weer in hun kracht te zetten en leider te laten worden van hun eigen leven. Ze nodigt je uit een reis naar binnen te maken om zo inzicht te krijgen in patronen en overtuigingen en deze te doorbreken. Hierdoor kan je een leven kan gaan leiden in overvloed en (emotionele)vrijheid. Kernwoorden: enthousiast, warm, humor, scherp, open, verbindend en down-to-earth!" 

Julie

Coach

Xandra heeft verschillende studies afgerond en volgt nu een Yoga Teacher opleiding. Haar opleidingen hebben haar steeds dichter bij haar eigen innerlijke kracht en beauty gebracht. Deze ervaring brengt ze graag op andere vrouwen over, zodat ze zich fit, krachtig en stralend  voelen!

Xandra

Coach

Laura heeft een passie voor bewegen. Ze streeft naar een gezonde lifestyle en koos ervoor om een ervaren yogadocente te worden. Op het gebied van sport en voeding is ze verder gaan studeren. Met haar energie en spontaniteit benadert ze bbb leden en deelt ze graag haar passie.

Laura

Fysiotherapeut

Fysiotherapeut Abby kijkt met aandacht naar waar je klacht vandaan komt en let op gewoontes en bewegingspatronen. Abby stelt een persoonlijk behandelplan op om je klachten zo goed mogelijk aan te pakken voor een duurzaam herstel. Ze heeft haar studie aan de 'European School of Physiotherapy' in Amsterdam gevolgd en ruime ervaring opgedaan. Abby is innovatief & creatief in haar aanpak en gaat samen met jou actief aan de slag om je pijnklachten te overwinnen en je bewegingsvermorgen te vergroten!

Abby

Coach

Anoek is een vakleerkracht bewegingsonderwijs en geeft gym aan kinderen op de basisschool. Ze heeft veel affiniteit met sport, heeft jarenlang gedanst en is sinds kort zeer actief met crossfit. Als coach begeleid zij vouwen bij het proces om zich krachtiger te voelen.

Anoek

Coach

Noortje is vitaliteitscoach met hormomen als specialisme. Ze vindt het een uitdaging om jou te helpen je innerlijke motivatie te vinden, gedragspatronen te veranderen en verantwoordelijkheid te nemen voor je leven, waardoor je je energieker en evenwichtiger zult voelen.

Noortje

Coach

Elin is stagiair bij bbb healthboutique. Onlangs heeft ze haar opleiding tot holistisch coach afgerond. Elin: 'ik vind het erg interessant hoe mensen denken en wat voor effect dit heeft op gedrag en lichaam. Daarnaast heb ik veel affiniteit met gezond eten & leven, en wil ik mij hier verder in ontwikkelen!'

Elin

Coach

Alexa sport zelf al jaren bij bbb. Ze houdt van nieuwe uitdagingen, zit vol energie en coacht je met humor naar de beste versie van jezelf!

Alexa

Coach

Niki is yogadocent, (wandel)coach en in opleiding tot Essentieel Therapeut. Met haar achtergrond in turnen heeft zij een passie ontwikkeld voor beweging en sport. Daarnaast heeft ze een grote interesse voor gedrag en mindset en beschikt zij over een goede kennis van voeding. Met haar vrolijke werkwijze begeleidt ze mensen naar een stralende versie van zichzelf. Niki: ’ik ben ervan overtuigd dat (jij) alles kan. So let’s rock it!' 

Niki

Yoga docente

Robin is gecertificeerd Vinyasa en Back Path docent. In haar lessen staat acceptatie van jezelf en je lichaam centraal. Dit heeft te maken met haar eigen ervaring. Robin heeft scoliose en haar hele rug is operatief vastgezet. “Yoga zorgde ervoor dat ik mijn lichaam en verleden ging accepteren. Ik zie graag dat leden een stapje terug doen, en hun grenzen leren te accepteren." Met haar yogales specifiek gericht op de nek, rug en schouders richt Robin zich op het verminderen van problemen en pijnklachten. She's got your back ;)

Robin

Docente

Csilla begon met dansen en lesgeven in Hongarije, en haar passie volgde haar naar Nederland. Ze doet aan salsa dansen, en bij bbb Haarlem geeft Csilla zumba lessen. Ze houdt van Zumba omdat het een geweldige, energieke workout geeft terwijl je tegelijkertijd een feestje aan het bouwen bent! Voor de lessen heb je geen danstalent of achtergrond hierin nodig, alleen passie en een open mind voor dans. En neem een handdoek en wat water de les in; want je gaat zweten. Zoals Vicky Baum mooi sprak: ''There are shortcuts to happiness, and dancing is one of them''

Csilla

Yoga docente

Minke is vinyasa yoga docent. Yoga is voor haar een manier om sterker en soepeler te worden, maar ook een manier om te ontspannen en met het lichaam in contact te komen. Ze wil yoga toegankelijk maken voor iedereen en haar leerlingen kennis laten maken met de vele voordelen die yoga te bieden heeft. 

Minke

Docente

Annika is yoga en pilates docent, en ze is daarbij graag bezig met beweging en een holistische leefstijl. Ze blijft het bijzonder vinden hoe lichaam, geest en ziel samen werken, hetgeen ze dan ook graag overbrengt in haar lessen. Daarnaast volgt ze een opleiding Voeding en Gedrag om dit samen met beweging te kunnen combineren.

Annika