Het team

Ons team heeft passie voor body, food & mind, en motiveert jou om de gezondste versie van jezelf te zijn. Maak kennis met de mensen achter de boutiques, onze coaches, trainers, fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen.

Danique

Danique

Social media en yoga instructrice
Over Danique

Naast dat ik een stukje achter de schermen bezig ben, met de sociale media en communicatie, geef ik ook yoga in de boutique. Een ander specialisme van mij is Ayurveda en de cyclus van de vrouw. Ook deze kennis wil ik graag delen met alle vrouwen, omdat het mijzelf zoveel heeft opgeleverd.

Frederike

Frederike

Coach
Over Frederike

Met mijn jarenlange ervaring als bbb coach, kan ik alle leden inspireren het beste uit zichzelf te halen tijdens de cabine lessen en de personal workouts. Met mijn achtergrond als diëtiste begeleid ik vrouwen op het gebied van voeding en hormonale balans. Als moeder van drie jonge kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk gezond eten en regelmatig bewegen is.

Karin

Karin

Eigenaresse
Over Karin

Karin is samen met haar zussen Miranda en Nicole franchisenemer van bbb Tilburg, Den Haag & Den Bosch! Karin heeft Diëtetiek gestudeerd en is hardlooptrainer. Zij heeft een passie voor beweging en gezonde voeding. Ze richt zich als voedingsdeskundige en bewegingscoach op de mogelijkheden die voeding biedt om je fitter en vitaler te voelen, zowel fysiek als mentaal. Voor Karin ligt de basis bij voeding die herkenbaar is uit de natuur.

Merel

Merel

Coach
Over Merel

Mijn affiniteit met sport en gezondheid komt mede door jaren zelf intensief trainen. Vanuit huis uit ben ik opgegroeid met een holistische kijk op het leven, het gezond voeden van lichaam en geest. Na jaren te hebben gewerkt in de luchtvaart en veel te hebben gezien van de wereld wil ik mij gaan verdiepen in voeding in combinatie met neuropsychologie. Bij bbb kan ik mijn energie kwijt in het lesgeven en hoop ik iedereen een fijn gevoel mee te geven, zowel bij de boutique als over zichzelf. Ik geloof echt in de kracht van deze vrouwen community en hoop jullie snel te zien bij bbb den haag.

Miranda

Miranda

Eigenaresse
Over Miranda

Miranda is samen met haar zussen Karin en Nicole eigenaar van bbb Tilburg, Den Bosch & bbb Den Haag. Miranda heeft jarenlang gewerkt als sportinstructeur en personal trainer voor pilates, yoga en bootcamp. Daarnaast heeft ze als docent gewerkt aan een yoga academy. Hier heeft ze zich ontwikkeld als lesgever en coach. Haar passie is om vrouwen in hun kracht te zetten. Groei, geniet en geef, lach, laat gaan en leef!

Nicole

Nicole

Eigenaresse
Over Nicole

Nicole is samen met haar zussen Karin en Miranda franchisenemer van bbb Tilburg, bbb Den Haag & Den Bosch. Nicole komt uit het onderwijs, waar zij gewerkt heeft als intern begeleider: o.a het coachen van leerlingen, ouders, leerkrachten en teams. Door haar eigen ervaring met de ziekte van Hashimoto (auto immuunziekte van de schildklier) is zij zich verder gaan verdiepen en ontwikkelen op het gebied van gezondheid en voeding.

Nikki

Nikki

Coach
Over Nikki

Het zit in mijn karakter om anderen te willen helpen. Met mijn opleidingen en meer dan 14 jaar werkervaring in de leefstijlindustrie, kan ik dit gelukkig ook verwezenlijken. Net als ieder ander heb ik ook veel geleerd in mijn privé-leven, waardoor ik deze passie nog beter kan delen met anderen.

Sammie

Sammie

Boutique assistent
Over Sammie

Goede voeding en voldoende bewegen hebben een sleutelrol bij een gezond en energiek leven! Om dit te bereiken geloof ik erin dat je naar het hele plaatje moet kijken. Als diëtist en assistent manager bij de Health Boutique, komen mijn werelden samen. Ik werk graag toe naar een eet-en beweegpatroon, wat goed bij je past en niet als volhouden voelt. Sporten vanuit je eigen kracht en voeden vanuit liefde voor jezelf, daar help ik je graag mee!

Sherida

Sherida

Kettlebell instructrice
Over Sherida

Als coach wil ik vrouwen laten inzien dat sporten leuk is en dat je met de juiste voeding en begeleiding je doelen kan bereiken. Naast dat ik werkzaam ben binnen bbb als trainer kettlebell, werk ik ook als (sport)diëtiste in mijn eigen praktijk.

Boek een proefles