Het team

Ons team heeft passie voor body, food & mind, en motiveert jou om de gezondste versie van jezelf te zijn. Maak kennis met de mensen achter de boutiques, onze coaches, trainers, fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen.

Annelijn

Annelijn

Coach
Over Annelijn

Als coach en personal trainer bij bbb Health Boutique zet ik mijn enthousiasme, vaardigheden en kennis in om jullie te helpen het beste uit jezelf te halen. Want wat is er nou mooier dan een gezond en fit lijf, een fijne dosis zelfliefde en een positieve mindset!

Danique

Danique

Coach, Yogadocent en Social Media
Over Danique

Naast dat ik achter de schermen bezig ben, met de sociale media en communicatie, geef ik ook Yoga in de boutique en ben ik nu ook coach! Ik kijk er erg naar uit om de leden nog beter te leren kennen en zet graag mijn kennis over Yoga en Ayurveda (gericht op de cyclus van de vrouw) in op de vloer.

Erika

Erika

Dans docente
Over Erika

Ik kom uit Colombia en geef danslessen sinds mijn 16e. Ik vind het erg leuk om anderen mijn kennis in verschillende Latijnse ritmes bij te brengen en mijn passie voor dans over te brengen. Voor mij is dans de beste therapie voor een gezonde geest en de beste manier om met vreugde en geluk te sporten!

Evamaria

Evamaria

Coach
Over Evamaria

Als coach en yogadocent ondersteun ik vrouwen op hun reis naar meer zelfvertrouwen en levenslust. Door bewuste beweging, ademhaling en een positieve mindset wil ik jou inspireren, om blij te zijn met je lijf. We gaan samen op ontdekkingsreis – in een veilige omgeving en op een speelse manier. Zelf hou ik van dansen, zwemmen in zee, en bewegen in de natuur.

Evelien

Evelien

Yogadocente
Over Evelien

Een periode van depressie en angst heeft Evelien de wijsheid en het zelfhelend vermogen van ons lichaam laten ervaren. Hier is haar liefde voor yin yoga, ademwerk en Reiki uit ontstaan. Evelien geeft yin yoga, Reiki behandelingen en individuele verbonden ademsessies (afgestemd op jouw lichaam).

Frederike

Frederike

Coach
Over Frederike

Met mijn jarenlange ervaring als bbb coach, kan ik alle leden inspireren het beste uit zichzelf te halen tijdens de cabine lessen en de personal workouts. Met mijn achtergrond als diëtiste begeleid ik vrouwen op het gebied van voeding en hormonale balans. Als moeder van drie jonge kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk gezond eten en regelmatig bewegen is.

Kotie

Kotie

Pilates instructrice
Over Kotie

Ik ben Kotie-Alet Agenbag, een Zuid-Afrikaanse fitnessliefhebber. Ik heb een achtergrond in ergotherapie en werk graag met jonge en oude cliënten. Ik ben gecertificeerd Stott PILATES Matwork-instructeur en leer je graag je core te versterken en je mobiliteit en balans te verbeteren.

Lisa

Lisa

Coach
Over Lisa

Bewegen met intentie is een grote passie van mij. Zelf ben ik regelmatig te vinden op een (yoga)mat, in de sportschool of ergens random aan het dansen of stretchen. Mijn liefde en passie voor beweging deel ik graag door yogales en sportles te geven. In mijn lessen is ruimte om je eigen lichaam beter te leren kennen, uitdagingen aan te gaan vanuit positiviteit en nieuwsgierigheid en hopelijk plezier te vinden in het bewegen.

Miranda

Miranda

Eigenaresse
Over Miranda

Miranda is samen met haar zussen Karin en Nicole eigenaar van bbb Tilburg, Den Bosch & bbb Den Haag. Miranda heeft jarenlang gewerkt als sportinstructeur en personal trainer voor pilates, yoga en bootcamp. Daarnaast heeft ze als docent gewerkt aan een yoga academy. Hier heeft ze zich ontwikkeld als lesgever en coach. Haar passie is om vrouwen in hun kracht te zetten. Groei, geniet en geef, lach, laat gaan en leef!

Sammie

Sammie

Boutique assistent
Over Sammie

Goede voeding en voldoende bewegen hebben een sleutelrol bij een gezond en energiek leven! Om dit te bereiken geloof ik erin dat je naar het hele plaatje moet kijken. Als diëtist en assistent manager bij de Health Boutique, komen mijn werelden samen. Ik werk graag toe naar een eet-en beweegpatroon, wat goed bij je past en niet als volhouden voelt. Sporten vanuit je eigen kracht en voeden vanuit liefde voor jezelf, daar help ik je graag mee!

Sherida

Sherida

KettleBell instructrice
Over Sherida

Als coach wil ik vrouwen laten inzien dat sporten leuk is en dat je met de juiste voeding en begeleiding je doelen kan bereiken. Naast dat ik werkzaam ben binnen de bbb Health Boutique voor de kettlebell training op vrijdagochtend, werk ik ook als (sport)diëtist in mijn eigen praktijk.

Suus

Suus

BodyShape instructrice
Over Suus

De inspirerende en enerverende bewegingslessen van Suus zetten je letterlijk “in je kracht”! Het is bij SuuS: door inspanning komen tot ontspanning. Juist door te bewegen, kom je in één lesuur heerlijk “uit je hoofd”. Voel je één met je benen en je billen en je buik. En ook de armen bewegen vrolijk mee. SuuS werkt aan de hele mens: Body & Soul.

Trynke

Trynke

Yogadocente
Over Trynke

Na jarenlang trouw lid te zijn bij bbb Health Boutique, is Trynke nu tevens yoga nidra docent. Telkens sta ik weer versteld wat een positief effect dit heeft op lichaam, geest en ziel. Meer innerlijke rust, bewustwording, verbonden voelen om maar een voorbeeld te noemen. Ik word daar blij van en gun dit iedereen!

Boek een proefles