Het team

Ons team heeft passie voor body, food & mind, en motiveert jou om de gezondste versie van jezelf te zijn. Maak kennis met de mensen achter de boutiques, onze coaches, trainers, fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen.

Cristie

Cristie

Groepsles docente kracht & HIIT
Over Cristie

Als geen ander weet ze hoe het is om van ver te komen. Een reis starten, met vooral veel bergen op de weg en deze te overwinnen. Soms niet vrouw durven zijn. Het spannend vinden om uit je comfort-zone te stappen, je sterk te voelen, echt in je kracht te staan. Ze hoopt hierom alle vrouwen hierin te kunnen helpen, ze te laten doen waar ze zich comfortabel in voelen. Te zijn wie ze willen zijn. Maar ook zeker een extra handje te helpen wanneer ze uit hun comfort-zone willen stappen. Om te worden wie ze willen zijn.

Freeke

Freeke

Boutique manager
Over Freeke

Als sportkundige gaat Freeke haar bloed sneller stromen van allerlei verschillende bewegingsactiviteiten. Hierbij staat het behalen van doelen en plezier voorop. Ze houdt zich in het dagelijks leven bezig met het zorgen voor een balans in gezonde voeding, voldoende beweging en juiste ontspanning door het geven van sportmassages. Haar enthousiasme en energie draagt ze graag over om bij bbb de leden te motiveren en ze te kunnen begeleiden naar een goede lifestyle.

Karin

Karin

Eigenaresse
Over Karin

Karin is samen met haar zussen Miranda en Nicole franchisenemer van bbb Tilburg, Den Haag & Den Bosch! Karin heeft Diëtetiek gestudeerd en is hardlooptrainer. Zij heeft een passie voor beweging en gezonde voeding. Ze richt zich als voedingsdeskundige en bewegingscoach op de mogelijkheden die voeding biedt om je fitter en vitaler te voelen, zowel fysiek als mentaal. Voor Karin ligt de basis bij voeding die herkenbaar is uit de natuur.

Lieke

Lieke

Coach
Over Lieke

Mijn naam is Lieke en ik studeer dans educatie aan Fontys Hogeschool van de Kunsten. Naast de kunst van beweging vind de connectie tussen lichaam en geest ook super interessant en hoop ik die samen met jullie in mijn coachings en lessen op te zoeken.

Lina

Lina

Boutique assistent
Over Lina

Lina verdiepte zich in de effecten van hormonale anticonceptie en de menstruatiecyclus. Nu verbreed ze haar kennis in orthomoleculaire geneeskunde en Chinese geneeskunde. Haar doel: vrouwen inspireren in het nemen van eigen regie over hun gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit van leven. In haar vrije tijd schildert ze, gaat ze los op Latin muziek of gaat ze op ontdekkingsreis in nieuwe landen.

Lotte

Lotte

Coach
Over Lotte

Bij bbb gebruikt Lotte haar vaardigheden om anderen te helpen groeien, met speciale aandacht voor body, food & mind. Met haar kennis van NLP concentreert ze zich op coachen om positieve veranderingen te realiseren. Ze streeft ernaar vrouwen te begeleiden naar hun eigen pad, zodat ze een gevoel van balans en tevredenheid ervaren.

Louise

Louise

Groepsles docente kracht
Over Louise

Louise is coach in voeding en kracht training. Ze gelooft dat voeding en beweging een leuk aspect kan en mag zijn in je leven. 9 Jaar geleden is ze in Nederland komen wonen en leeft met haar twee lieve honden in Tilburg. Als voedingscoach ziet ze zichzelf een beetje rebels - ze gelooft niet in 'goed' en 'slecht' eten en gelooft dat je makkelijk je doelen kan behalen zonder jezelf te straffen met crash diëten. Met net zoveel passie helpt Louise vrouwen graag te trainen en hen te laten voelen alsof ze de wereld aankunnen. Ook jou helpt ze graag met het behalen van al je doelen rond fitness en voeding.

Margreet

Margreet

Pilates & Yoga docente
Over Margreet

Margreet verzorgt al jaren bij bbb de yoga en pilates lessen met veel plezier. Ze hoopt jou snel in een van haar lessen te zien.

Marieke

Marieke

Groepsles docente burn & Yoga
Over Marieke

Bij bbb geeft Marieke de Burn, Ashtanga yoga, Vinyasa flow yoga en hot yoga. Deze combinatie van kracht, explosiviteit en rust en balans past goed haar. In haar vrije tijd is ze graag bezig met acro yoga, dansjes doen, boeken lezen en dieren knuffelen.

Miranda

Miranda

Eigenaresse
Over Miranda

Miranda is samen met haar zussen Karin en Nicole eigenaar van bbb Tilburg, Den Bosch & bbb Den Haag. Miranda heeft jarenlang gewerkt als sportinstructeur en personal trainer voor pilates, yoga en bootcamp. Daarnaast heeft ze als docent gewerkt aan een yoga academy. Hier heeft ze zich ontwikkeld als lesgever en coach. Haar passie is om vrouwen in hun kracht te zetten. Groei, geniet en geef, lach, laat gaan en leef!

Myrthe

Myrthe

Coach
Over Myrthe

Myrthe is afgestudeerd als professioneel uitvoerende danser. Passie voor beweging zat er al sinds jong in, daarom is ze altijd gefocust geweest op het lichaam en de energie ervan. Door deze interesse heeft ze ook haar diploma behaald als voedingscoach en personal trainster. Als coach wil ze graag anderen stap voor stap helpen naar een goede balans in fitheid en energie!

Nadine

Nadine

Pilates docente
Over Nadine

Een aantal jaar geleden gooide zij het roer om en ging van een drukke baan in de evenementenbranche naar fulltime wereldreiziger. Sindsdien is het haar passie om de wereld een stukje mooier te maken, te beginnen bij haarzelf. Dit doet ze door beweging, maar ook geeft zij met haar bedrijf Grow Circular advies over duurzaamheid en aromatherapie. Bij bbb hoopt ze jou d.m.v. de lessen en coachings te inspireren en motiveren om dicht bij jezelf (jouw natuur) te blijven, om zo de beste versie van jezelf te zijn.

Nicole

Nicole

Eigenaresse
Over Nicole

Nicole is samen met haar zussen Karin en Miranda franchisenemer van bbb Tilburg, bbb Den Haag & Den Bosch. Nicole komt uit het onderwijs, waar zij gewerkt heeft als intern begeleider: o.a het coachen van leerlingen, ouders, leerkrachten en teams. Door haar eigen ervaring met de ziekte van Hashimoto (auto immuunziekte van de schildklier) is zij zich verder gaan verdiepen en ontwikkelen op het gebied van gezondheid en voeding.

Sabine

Sabine

Coach
Over Sabine

Ik heb biomedische wetenschappen gestudeerd met de master bewegingswetenschappen. 12 Jaar lang heb ik in de medische wereld gewerkt. Naast mijn baan heb ik een post-HBO leefstijlcoach opleiding gevolgd. Mijn liefde voor sport, voeding en leefstijl heb ik al mijn hele leven. Zelf heb ik 21 jaar klassiek ballet beoefend en daarna was ik fanatiek bootcamper en obstakel runner. Ook heb ik les gegeven in de bootcamp en jazz dance. Verder ben ik bevoegd om yoga lessen te geven in de vormen hatha, vinyasa, yin en nidra. In mijn vrije tijd houd ik van lezen en het zijn in de natuur met mijn gezin met onze camper.

Boek een proefles