Het team

Ons team heeft passie voor body, food & mind, en motiveert jou om de gezondste versie van jezelf te zijn. Maak kennis met de mensen achter de boutiques, onze coaches, trainers, fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen.

Anouk

Anouk

Boutique manager & orthomoleculair therapeut
Over Anouk

Anouk is beweeg- en leefstijladviseur met brede ervaring in de orthomoleculaire gezondheidsleer. Ze motiveert mensen graag met haar energie en enthousiasme. Mensen helpen naar een leefstijl waar ze fit, maar zeker ook blij van worden is volgens haar het belangrijkste uitgangspunt.

Elissa

Elissa

Boutique assistent & dansdocente
Over Elissa

Elissa is professioneel danseres. Zij heeft 22 jaar gewerkt bij Het Internationaal Danstheater. Daarnaast heeft ze jarenlang met gyrotonics getraind. Een trainingsmethode gebaseerd op de principes van yoga, dance, tai chi en zwemmen

Bodile

Bodile

Diëtiste
Over Bodile

Bodile heeft zich als diëtist verder verdiept in orthomoleculair geneeskunde en heeft onder andere ervaring met energieklachten, darmproblemen en hormonale disbalans. Met haar positieve en energieke instelling motiveert ze vrouwen tot een gezonde leefstijl en daarbij de beste versie van haarzelf te worden, en te blijven!

Eva

Eva

Coach & danseres
Over Eva

Eva is uitvoerend en docent danseres en heeft zich later verder ontwikkeld op het gebied van Pilates, Barre, Voedingscoach. Naast het werk bij BBB werkt zij bij Fitchannel.com waar zij onder andere leden online coacht, meewerkt aan het creëren van nieuwe producties en blogs schrijft.

Fleur

Fleur

Coach & diëtiste
Over Fleur

Fleur is afgestudeerd als diëtiste met een voorkeur voor persoonlijke coaching. ‘Vrouwen in hun kracht zetten is mijn missie. Een energie gevende leefstijl met de juiste beweging, passende voeding en voldoende ontspanning is wat mij betreft de kern. Dit zorgt ervoor dat je kan doen wat jou gelukkig maakt! Dit is voor iedereen anders en verandert met de tijd. Met mensen hierover meedenken is het mooiste wat er is!’

Josefien

Josefien

Coach & voedingswetenschapper
Over Josefien

Josefien is voedingswetenschapper en leefstijlcoach. 'Dagelijks blijf ik mij verwonderen over de werking, complexiteit en samenhang van ons welzijn, geluk en onze gezondheid. Daarbij geloof ik dat elke klacht of disbalans uiteindelijk een manier is van jouw lichaam om met jou te communiceren over waar het behoefte aan heeft. Het is echter de kunst om de tijd te nemen om hiernaar te willen én durven luisteren. Het begeleiden van dit proces met leefstijl als medicijn is iets waar ik heel veel energie van krijg en blij van word!'

Joyce

Joyce

Coach & natuurgeneeskundig therapeut
Over Joyce

Joyce is dansdocent en natuurgeneeskundig therapeut. Als dansdocente weet zij dat lichaam en geest verbonden is en hoe belangrijk het is hier aandacht aan te geven. Als natuurgeneeskundig therapeut is zij in staat om mensen op fysiek, mentaal en spiritueel vlak te begeleiden in hun zoektocht naar hun eigen geneeskracht vanuit de kern.

Romy

Romy

Coach
Over Romy

Romy is als (bijna) Holistisch Coach gefascineerd door het vrouwelijke lichaam, wijsheid en creatiekracht. Met haar liefde voor de Ayurvedische filosofie is zij dagelijks bezig met bewustwording, ademwerk, yoga en voeding. Ze vindt het geweldig om samen op zoek te gaan naar balans tussen lichaam en geest zodat verbinding ontstaat.

Roos

Roos

Coach
Over Roos

Roos is actrice en holistische coach bij bbb Amstel en Jordaan. Zij is gedreven om vanuit zachtheid tot een gezonde leefstijl te komen, waarin zelfzorg centraal staat.

Theresia

Theresia

Coach & yoga docente
Over Theresia

Theresia is yogadocente en studeert Voeding en Diëtetiek, om van haar passie voor gezonde voeding en leefstijl haar werk te maken. Balans tussen voeding, lichaamsbeweging en ontspanning staat bij haar centraal. Haar missie is om jou gezond, gelukkig en energiek te laten voelen, op de manier die het beste bij jou past!

Alice

Alice

Pilates docente
Over Alice

Alice was drie jaar oud toen ze begon met dansen. Op haar 18e verhuisde ze naar Rome om de professionele dansopleiding op Dance Arts faculteit te volgen, hier is ze gecertificeerd als professionele hedendagse danser. 'Door middel van dans kwam ik in aanraking met pilates, en ben ik afgestudeerd als pilates docente bij de Kineticode Teacher Training.'

Alice

Alice

Docente
Over Alice

Naast haar specialisatie in financiële criminaliteit, heeft Alice altijd interesse in sport gehad! Ze begon met turnen toen ze 3 was en is nu een ervaren amateur atleet en gediplomeerd trainer. Alice is een kleine dame maar heeft energie voor 10! Ze vindt het heerlijk leuk om deze positieve energie te delen met iedereen om haar heen en houdt ervan om een gezonde en evenwichtige levensstijl te behouden. Haar motto is: daag je grenzen uit maar blijf trouw aan je waarden!

Martine

Martine

Fysiotherapeut
Over Martine

Martine werkt als fysiotherapeut en is daarnaast bewegingswetenschapper. Zij heeft een brede kennis van het menselijk lichaam, is ervaren in het maken van trainingsschema’s en in revalidatie na een operatie of sportblessure.

Geraldine

Geraldine

Docent
Over Geraldine

Geraldine heeft een theater- en acteerachtergrond en houdt ervan om body en mind oefeningen te promoten die anderen helpen zich zelfverzekerder uit te drukken in het leven. Ze heeft zichzelf gecertificeerd in diverse technieken om barre-, yoga- of stretchlessen te geven. Consistentie en bewustzijn zijn twee woorden die haar gemakkelijk te binnen schieten als ze het belang van het integreren van bewegingspraktijken in ons leven uitlegt. In haar lessen wil ze de fysieke afstemming met innerlijke balans en genot bevorderen door middel van zachte impactoefeningen voor langdurige kracht in onze body-mind-soul verbinding.

Boek een proefles