Het team

Ons team heeft passie voor body, food & mind, en motiveert jou om de gezondste versie van jezelf te zijn. Maak kennis met de mensen achter de boutiques, onze coaches, trainers, fysiotherapeuten, diƫtisten en psychologen.

Liset

Liset

Coach
Over Liset

Liset is bbb-ondernemer en werkt ook als coach. Ze gelooft in duurzame leefstijlverandering, en weet dat dat hem zit in kleine stapjes en in het creeeren van balans. Ze krijgt energie van anderen helpen en het is haar missie jou lekker in je vel te laten zitten, zowel fysiek als mentaal.

Mathilda

Mathilda

Yogadocent
Over Mathilda

Mathilda geeft onze fijne yogalessen. Vanuit de traditie van yoga en mindfulness combineert zij dit veilig met haar hedendaagse kennis over anatomie en fitness. Met kennis en enthousiasme en aandacht voor je ademhaling laat zij jou op zachte wijze in contact komen met jezelf.

Rosa

Rosa

Coach
Over Rosa

Rosa werkt naast bbb-coach ook als bokstrainer en zelfstandig vitaliteitstherapeut. Ze geniet van het geven van actieve lessen en focust in haar coachings op de zoektocht naar een leven dat bij jou past. Hierin zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Sara

Sara

Pilates docent
Over Sara

Sara werkt bij BBB sinds mei 2021 en is opgeleid pilates instructrice. Ze geeft je graag de ruimte om te groeien naar de beste versie van jezelf. Met veel liefde verzorgt Sara verschillende lessen bij BBB en brengt ze extra verdieping in de pilates lessen. Momenteel volgt ze een hbo-post opleiding tot professional coach om meer inzicht in haarzelf en anderen te krijgen. Hiernaast kookt, sport en danst Sara graag.

Susana

Susana

Coach
Over Susana

Susana is een bbb-coach in Rotterdam, maar ook een zelfstandige coach, trainer en mentor met focus op een gezonde leefstijl en empowerment voor vrouwen. Ze is geschoold in dansen, ademhalingstechnieken, meditatie en holistische gezondheid voor vrouwen. Susana ziet het lichaam als een meerlagig systeem dat je door middel van bewustzijn kan ontwikkelen en veranderen.

Boek een proefles